#daspasen2020

Op het bord werd door bezoekers van de open kerk op Goede Vrijdag en door dorpsgenoten en andere voorbijgangers gedurende het paasweekend het volgende opgeschreven:
Pasen, vertrouwen en verwachting; Wees niet bang; Hoop voor iedereen; In gedachte samen zijn; Een kaarsje aansteken voor iedereen; Hoop voor iedereen, jong en oud, gezond en ziek; Samen sterk; Geloof, hoop en liefde; Verbonden zijn op afstand; Er blijft hoop en perspectief! Het blijft niet donker! Op-gewekt én op-standig; Christus overwint! Hoop en perspectief; Samen zijn op afstand; De eenzaamheid doorbreken voor iedereen; Hoop en oneindig veel liefde; Peace be with you; Laten we samen al vooruit kijken naar de Steenderense Passion en het Paasontbijt in 2021!
Geweldig dat er zoveel wensen en gedachten voor hoop en moed werden opgeschreven.

korte online-viering vanuit de kerk
datum en tijdstip 07-06-2020 om

Sterrenkoor repetitie (afgelast)