Afscheid van Gerrie en Johan Afscheid van Gerrie en Johan
Een groot aantal vertegenwoordigers van verenigingen en bedrijven in Steenderen, en gemeenteleden van onze kerk waren op 18 september in Het Anker om afscheid te nemen van Gerrie en Johan Eppink; jarenlang beheerders van Het Anker. Onder het genot van een drankje en een hapje kon men ook kennis maken met Hans Sluijter, de nieuwe beheerder. Tevens werd er een nieuwe folder over Het Anker gepresenteerd.

Riek Linde, preses van de kerkenraad nam afscheid met zeven woorden, maar voegde daar nog enkele opmerkingen bij en de slotwoorden “Ga met God en Hij zal met je zijn …”  Ineke Klein Lenderink deed haar woordje namens de diaconie in dichtvorm en in het dialect. Als blijvende herinnering bracht zij voor het beheerdersechtpaar een kunstwerk van glas mee in de vorm van een anker.

datum en tijdstip 21-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 04-08-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 11-08-2019 om 10:00 uur