concert Full House and Friends concert Full House and Friends
Als opmaat voor de decemberperiode zingt Full House liederen als 'Blow blow thou winterwind’. Maar daarnaast worden tevens adventsliederen ten gehore gebracht. Het is niet een concert van de vocal groep alleen: ook de solisten  Ronald Wisselo, Freek Beeftink, Hans Sluijter en Jaap Dirkse van den Heuvel verlenen hun medewerking. Lucian Venderink heeft de algehele leiding en begeleidt hen op de historische Trost-vleugel. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een drankje.

datum en tijdstip 21-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 04-08-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 11-08-2019 om 10:00 uur