aanpassingen kerkdiensten i.v.m. corona aanpassingen kerkdiensten i.v.m. corona
  • 60 personen
    Er mogen in onze kerk maximaal 60 personen aanwezig zijn excl. medewerkers. Tot nu toe is gebleken dat reserveren niet nodig is en dat iedereen een plaatsje kon vinden.
  • Wanneer komt u niet?
    Als u verkouden bent, koorts hebt of ziek voelt blijft u dan s.v.p. thuis!
  • Coördinatoren
    U wordt in de kerk ontvangen door coördinatoren. Zij wijzen u de looproute en de zitplaatsen aan. Hier wordt de 1,5 meter regel toegepast. U zit dus op een aangewezen plek. U verlaat de kerk ook weer op aanwijzingen van de coördinatoren.
  • Kerkdienst
    Bij binnenkomst krijgt u een gedrukte ‘orde van dienst’. Deze levert u na de dienst weer in. Leden van de cantorij verzorgen de zang. Er mag helaas nog niet gezongen worden door de gemeenteleden!
  • Wat mag niet?
    Geen garderobe
    Geen handen geven
    Geen gemeentezang, wel neuriën
    Geen koffiedrinken
    Geen gebruik van het toilet
  • Collectes
    Aan de uitgangen staan plastic bakjes waar u na de dienst het collectegeld in kunt doen.
  • ​​​Thuis kijken of luisteren
    Bent u ziek of durft u het nog niet aan om naar de kerk te gaan? U kunt de dienst later beluisteren op onze website www.pkn-sb.nl
    Heeft u geen computer, vraag dan de gratis cd aan bij Ineke Klein Lenderink, tel:  0575 – 451471.
Ingrijpend
Dit zijn hele ingrijpende regels. Maar het is de verantwoordelijkheid van de kerkenraad om de dienst zo veilig mogelijk te houden voor u en onze gezondheid.
Vragen
Heeft u nog vragen over de diensten, bel dan Leonie Kornegoor, tel: 06 23077074.

Graag tot ziens!
De kerkenraad