Eat&Meet: een leuke schilderavond! Eat&Meet: een leuke schilderavond!
Workshop schilderen: een geslaagde Eat&Meet-activiteit
Op vrijdagavond 8 april waren een aantal leden van de Eat&Meet-groep te gast in het atelier van Roelie Reiling in Steenderen. Er stond een workshop meditatief schilderen op het program. Na uitleg over vormen en kleuren kon iedereen aan de slag. Roelie las twee gedichten voor, daarna kon iedereen op een eigen manier vorm en kleur geven aan de associaties bij de woorden. Bekijk hier de schilderijen.

In anderhalf uur werden prachtige doeken gemaakt. Iedereen was erg enthousiast. Eén van de jongeren zei: "Ik ben normaal een perfectionist, maar nu kon ik dit loslaten". Het werd een mooie avond en zeker voor herhaling vatbaar. Roelie bedankt!

gespreksavond Verhalen van hoop
datum en tijdstip 17-09-2019 om 20:00 uur

datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00 uur

kloosterweekend