Eat & meet! Eat & meet!
Eat & Meet: catechese in een nieuw jasje!
Eat & Meet staat voor ontmoeten, leren en een sfeer van vertrouwen. Jongeren tot ongeveer 16 jaar die samen nadenken en met elkaar praten over tal van onderwerpen die te maken hebben met hun eigen leefwereld, kerk en geloof.

Om de twee weken komen ze samen, thuis aan de keukentafel  bij Henk en Marion Knol om onder het eten een onderwerp te bespreken. Er wordt vooraf gekookt maar soms zijn er ook gemeenteleden die voor ons koken. Vaak gebruiken we filmpjes, spelvormen en allerlei andere middelen om het onderwerp toe te lichten. Meer weten? Neem contact op met Henk en Marion Knol via de mail of telefoon ( 452643)

Het einde van het seizoen sluiten we natuurlijk ook lekker (en gezellig) af...

datum en tijdstip 21-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10:00 uur