Gemeente Groeigroep Gemeente Groeigroep
GemeenteGroeiGroep nodigt u of jou uit
De 'groeigroep' staat open voor iedereen. Kernwoorden: lezen, delen, luisteren en bemoediging zomaar op een doordeweekse dag. Eenmaal in de drie tot vier weken treffen we elkaar bij iemand thuis. Het zijn momenten waarop we elkaar ontmoeten rondom een seizoensthema en openstaan voor spontane gesprekken. Waarover precies? Kom vooral eens langs…

De groeigroep is een diverse, open groep, wisselend in samenstelling en met deelnemers van diverse leeftijden. In het komende seizoen staan ontmoetingen gepland op vrijdagochtenden (9.30 uur). Schikt de vrijdagochtend u niet? Laat het even weten, bij voldoende deelnemers starten we een tweede groep.

Lijkt het u of jou interessant om er eens bij te zijn? Koffie en thee staan klaar, kijk voor de eerstvolgende datum in de agenda of neem contact op met Marion (tel: 452643), Janine  (tel: 452736) of stuur een email.

datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00 uur

kloosterweekend
datum en tijdstip 27-09-2019 om 15:00

datum en tijdstip 29-09-2019 om 10:00 uur

Kerkdienst. Kerkdienst, kerk. Met kinderkerk, jeugdkerk en oppas voor de kleinsten.
datum en tijdstip 06-10-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 13-10-2019 om 10:00 uur