Oneman-show Herman Haan Oneman-show Herman Haan
'De tijd vliegt lekker langzaam'
Op vrijdagavond 20 juni verzorgt Herman Haan een try out van zijn programma ‘De tijd vliegt lekker langzaam’. De aanvang is 20.00 uur in Het Anker.

Tv-programmamaker, zanger, muzikant en voorganger Herman Haan uit Toldijk komt met een programma vol liedjes, verhalen en zelfs een gedicht hier en daar. Kortom, hij neemt ons mee door de tijd, praat over de Groten en de kleinen der aarde en verpakt dit alles in liedjes en verhalen. “Soms met een lach, soms met een traan. Maar ja, afscheid nemen van de tijd is nu eenmaal vol emoties”, zo zegt hij zelf.

“Eigenlijk is het een soort oneman-show: luisteren naar een singer-songwriter die zich ook waagt aan een verhaal. Een leuk avondje uit, het geheel duurt ongeveer een uur.” De avond is de seizoen-afsluiting van het programma van het Discover-team. De entree is vrij.

gespreksavond Verhalen van hoop
datum en tijdstip 17-09-2019 om 20:00 uur

datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00 uur

kloosterweekend