Jong- en ouddienst Jong- en ouddienst
Jong- en ouddienst op zondag 29 mei
"Wat je zegt ben je zelf..."

We praten, chatten, appen en skypen wat af. Handig, soms gewoon leuk maar soms ook heel persoonlijk. Wat doen al die woorden eigenlijk met jou? Of jouw woorden met die ander?

Wat je zegt kan iemand enorm opbouwen! Maar ook afbreken... Words can hurt, words can heal.  Wat je zegt of appt zegt dus iets over jezelf. Goede woorden op het juiste moment zijn geweldig! (Spreuken 15: 23)

Met Herman Haan kijken we zondagochtend 29 mei naar de kracht van onze woorden. Wat ervaren we zelf en wat zegt Gods woord erover? Een verrassende viering samen met u, natuurlijk de muziek van B2B en gegarandeerd met positieve Woorden om de nieuwe week mee in te gaan! We zien u en jou graag op zondagochtend 29 mei.

Egbert-Jan, Derk-Jan, Esmee, Lonneke, Herman, Wim en Janine

datum en tijdstip 21-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 04-08-2019 om 10:00 uur