Kerstmarkt: een terugblik Kerstmarkt: een terugblik

Terugblik op de kerstmarkt
Op zaterdag 12 december 2015 organiseerde de diaconie een gezellige kerstmarkt in de Remigiuskerk. Velen kwamen een kijkje nemen en kochten iets leuks of namen wat lekkers mee naar huis. De verkopen van de diaconie hebben ruim € 1500 opgebracht. Deze opbrengst is bestemd voor Het Anker. Dit gebouw speelt een grote rol in het kerkelijk leven van Steenderen. Allerlei groepen komen hier samen. Het is belangrijk voor onze gemeente dat Het Anker blijft bestaan en dat we een parttime beheerder kunnen behouden. U ziet, de opbrengst van de kerstmarkt wordt goed besteed. Alle vrijwilligers en kopers hartelijk dank!

Kerkdienst kerk, derde zondag veertigdagentijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10:00 uur

koffie met een oortje