kinderkerstmusical kinderkerstmusical

“Wie leest het kerstverhaal nog? En heeft het nog wel betekenis voor mensen van nu?” Ook de kerstfiguren in het verhaal vragen zich dit af. En ze weten het wel: de eeuwenoude woorden zijn versleten en ze hebben ook elkaar niet meer nodig. Daarom stappen ze uit het boek, dat leeg achterblijft. Maar gelukkig is er tóch nog een kind dat nieuwsgierig is naar het verhaal. Dit kind gaat op zoek naar de kerstfiguren én naar hun betekenis. Zo leert zij de engel, Maria, Jozef, de keizer en de herders beter begrijpen tegen zijn of haar Bijbelse achtergrond. Eén voor één vindt het kind hen terug. En pas als iedereen weer terug is in het boek, kan het aloude verhaal weer worden verteld. Een verhaal over een bijzonder kind dat vrede brengt.
We hopen jullie te mogen verwelkomen. Kom op tijd, want we verwachten een volle kerk!

Namens de Kerstmusical-commissie,
Els Veraart en Leonie Vredegoor

Kerkdienst kerk, derde zondag veertigdagentijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10:00 uur