Luthermaaltijd Luthermaaltijd
Leden van de beide kerken gingen tijdens de maaltijd enthousiast met elkaar in gesprek over vragen als ‘Jongeren denken vaak: nu vind ik geloven moeilijk, komt later wel. Herken je dat? Of wordt het juist voor ouderen lastiger?’ De maaltijd werd verzorgd door diverse vrijwilligers die thuis soep gekookt of pannenkoeken en rolletjes gebakken hadden. In deze rolletjes waren uitspraken van Luther te vinden zoals ‘Muziek is de beste gave van God’. Er wordt al weer enthousiast uitgekeken naar de volgende gezamenlijke activiteit vanuit de beide kerken.

datum en tijdstip 21-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 04-08-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 11-08-2019 om 10:00 uur