Nieuwsbulletin 15 juli 2019 Nieuwsbulletin 15 juli 2019
In het nieuwsbulletin vindt u onze actuele gemeenteberichten. Dit bulletin in uw mailbox ontvangen? Geef uw e-mailadres door aan de webredactie.

KERKDIENSTEN

21 juli - mevr. Jelly Holtrop, Apeldoorn
28 juli - ds. Jan Muntendam, Epse
4 augustus - ds. Deodaat van der Boon, Hummelo

Eindcollectes

21 juli - Het Anker
28 juli - plaatselijk diaconaal werk
4 augustus  - plaatselijk gemeentewerk

BIJ DE DIENSTEN BIJ DE DIENSTEN
In de komende vakantieperiode zijn de kinderen weer van harte welkom in de vakantiekinderkerk. Vanaf 21 juli tot en met 1 september zal elke zondag een speciaal programma worden aangeboden aan alle kinderen tot en met 12 jaar. Van harte welkom. De kinderen gaan voor de lezingen naar hun eigen ruimte en komen voor de zegen weer terug.

uit de gemeente uit de gemeente
Terugblik op het afscheid van ds. Fini van Zoelen
In Kerkzijn leest en ziet u hoe hartverwarmend het afscheid is geweest. De foto's spreken voor zich. Binnenkort zullen de foto's ook op de website te zien zijn.

Informatie-avond beroeping
Op 5 september a.s. is er een informatieavond gepland rondom het beroepingswerk in 'Het Anker'. Aanvang 20.00 uur. Meer info in Kerkzijn.

Bijbelleesrooster Bijbelleesrooster

Nieuw in het nieuwsbulletin: Het bijbelleesrooster van het NBG.
Via deze link kunt u mee lezen met het bijbelleesrooster van het NBG :
Op debijbel.nl leest u de tekst van de dag in de bijbelvertaling die u prettig vindt.
Voorheen kon men zich abonneren op een dagelijkse email om de tekst van de dag te ontvangen. Vanaf januari is de app ' mijn Bijbel ' beschikbaar die men kan downloaden voor smartphone of tablet. Informatie via debijbel.nl

OVERIGE BERICHTEN OVERIGE BERICHTEN
Brommers kieken in de Karke
Voor het vijfde  jaar worden klassieke exemplaren tentoongesteld. Het eerste jaar was het even wennen, maar na vijf jaar een traditie. Op 10 augustus van 10-17 uur en op 11 augustus na de kerkdienst , van 11 tot 17 uur. Meer informatie in Kerkzijn.

Startzondag
De startzondag wordt gehouden op 8 september. Het landelijke thema  is dit jaar: Een goed verhaal. Het goede verhaal van God en mensen staat centraal in de kerkdiensten, in de gespreksgroepen en op allerlei ander plekken en momenten in ons leven.
Ds. Joop Mol uit Gaanderen zal deze dienst voorgaan.

AGENDA AGENDA
15 juli 20:00 uur - Concert Vordens mannenkoor, bij mooi weer op het martktplein, bij minder mooi weer in het Anker. Toegang vrij.
10 augustus - tentoonstelling  'De Sportbrommer' in de Remigiuskerk Steenderen  ( 10.00 - 17.00 uur) Inschrijven voor toerrit van 10-12 uur.
11 augustus - tentoonstelling 'De Sportbrommer' in de kerk van 11-17 uur.

datum en tijdstip 21-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 04-08-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 11-08-2019 om 10:00 uur