paasactiviteiten jeugd paasactiviteiten jeugd

11 april: Paas-doemiddag   (hieronder een verslag)
Leerlingen van basisscholen De Rank en De Pannevogel en kinderen van de BSO in Toldijk kwamen  donderdagmiddag enthousiast  naar De Rank in Toldijk. De middag begon met samen iets drinken met iets lekkers daarbij, waarna aan de kinderen het verhaal van Pasen werd verteld. Daarna waren er voor hen drie activiteiten. Er werden cupcakes versierd, er was een kip die een kuikentje had uitgebroed en er werd een kuiken geknutseld. Voor wie daarna nog tijd over had, lagen er kleurplaten. Dankzij de vele helpende handen was het ook dit jaar weer een gezellige, creatieve middag.

14 april: Palmpasen- optocht in Steenderen
Op zondag 14 april is er in de Remigiuskerk in Steenderen een Palmpasenviering.
In deze viering maken we bij de kinderkerk een Palmpasenstok waarmee we na de dienst met “Nieuw Leven” een wandeling door het dorp maken. Ieder met zijn/haar eigen stok.
Graag nodigen we  u allen uit om hierbij aanwezig te zijn. Na de viering is er voor iedereen koffie/ thee of limonade.

14 april: The Passion Steenderen
Om 20.00 uur in de Remigiuskerk met zang en muziek wordt het bekende passieverhaal  verteld. Voorafgaand is er een stille tocht voor vrede en veiligheid om 19.15 uur vanaf de RK Willibrorduskerk.

In de nacht van 20 op 21 april: PaasChallenge
In de Paasnacht van 20 op 21 april (vanaf 22.00 uur tot zonsopkomst) wordt er een PaasChallenge georganiseerd voor jeugd vanaf groep 8. We gaan in deze nacht d.m.v. van puzzels en opdrachten beleven hoe Jezus zich gevoeld moet hebben in zijn laatste nacht.
Informatie/opgave; Herma Hulleman tel: 06-50522760

21 april: Pasen
Op Eerste Paasdag is het Paasontbijt in het Anker: iedereen - van groot tot klein - is welkom om gezellig mee te eten. Neem op Eerste Paasdag dus ook je ouders, broertjes of zusjes mee!
Het begint om 8.45 uur. Omdat er veel mensen verwacht worden, is het aan te raden om je aan te melden. Dit kan door een mailtje naar de organisatie van het paasontbijt te sturen, of door te bellen met 452643

Iedereen is ook welkom om 10.00 uur in de viering in de Remigiuskerk.
Kinderen gaan tijdens de dienst naar het Anker waar zij het Paasfeest vieren.

Kerkdienst kerk
datum en tijdstip 28-04-2019 om 10:00 uur

Avondgebed
datum en tijdstip 01-05-2019 om 19:30 uur