paaschallenge paaschallenge

Net als de PaasChallenge van 2018 kun je ook dit jaar in de Paasnacht met je jeugdgroep (12-18 jaar) weer een spannend spel spelen met puzzels, achtervolgingen en gesprekken in de nacht.

Je bent drie jaar lang onderweg geweest met Jezus en nu is hij gearresteerd. In de nacht voor Pasen heb je maar een ding gezien: dat hij werd afgevoerd naar een onbekende bestemming. Samen met de andere volgers ga je op zoek naar Jezus. Tijdens de zoektocht moet je keuzes maken die er toe leiden dat Jezus nog meer of juist minder volgers zal krijgen.

Het thema van de PaasChallenge dit jaar is: ‘Winnen of verliezen?’ Jongeren leven zich in het verhaal van Jezus in zijn laatste dagen op aarde. Wat zou jij gedaan hebben als je er bij was geweest?

De PaasChallenge LARGE duurt ongeveer 10 uur en begint met een “Laatste Avondmaal” op Stille Zaterdag 20 april april om 22.00 uur en eindigt met een ontknoping bij zonsopgang op Paasmorgen. De deelnemers hebben een smartphone nodig om met geo-locatie op zoek te gaan naar Jezus’ verblijfplaats. Ook dit jaar ontvang je als leiding veel kant-en-klaar materiaal maar een goede voorbereiding is noodzakelijk.

Wil je meedoen mail dan naar Herma Hulleman

Kerkdienst kerk
datum en tijdstip 28-04-2019 om 10:00 uur

Avondgebed