PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Kom naar de Paas-doemiddag! Kom naar de Paas-doemiddag!
Nog even en dan vieren we Pasen! Op school of thuis: overal kijken we alvast vooruit naar het paasfeest. Dat doen we ook op de Paas-doemiddag en Paas-filmmiddag op woensdag 16 april van 13.30 tot 15.30 uur. De Paas-doemiddag is voor alle kinderen van groep 1 tot en met groep 4, de filmmiddag organiseren we speciaal voor iedereen vanaf groep 5. We mogen daarvoor gebruik maken van ontmoetingsruimte De Spil in basisschool ‘De Akker’.

Tijdens de doemiddag maak je onder meer paasdecoraties en paaslekkers, je neemt dus mooie èn lekkere dingen mee naar huis! Vanaf groep 5 ben je welkom bij de spannende film ‘De Leeuw van Judah’, een hele mooie animatie die twee jaar geleden in enkele bioscopen te zien was. De film is Nederlands gesproken. Natuurlijk valt er die middag voor iedereen wat te drinken en te snoepen! Laat je even weten of je komt? Dit vanwege alle inkopen en voorbereiding. Een mailtje naar jeugdwerkpknsteenderen@gmailcom is voldoende, of geef je naam door aan Marlies. Besluit je op het laatste moment mee te doen? Vraag dan even of er nog een plekje is. Tot ziens op 16 april! Het 'paas-doeteam' van de PKN Steenderen, Marlies Groeneveld, tel. 451101
 
terug
 
 

Sterrenkoor repetitie
datum en tijdstip 26-10-2020 om 15:30 uur
meer details

kerkgebed
datum en tijdstip 27-10-2020 om 20:00 uur
meer details

Kerkdienst, Anker
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10:00 uur
meer details

Dankdag, Anker
datum en tijdstip 04-11-2020 om 19:30 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.