Palmzondagconcert Full House Palmzondagconcert Full House

Het programma bestaat uit liederen die passen in de 40 dagentijd, maar wordt vanwege de Palmzondag alvast aangevuld met liederen die ons voorbereiden op Pasen. Het concert begint met een aantal klassieke werken van onder andere componisten als Byrd en Mozart, om uit te komen bij gedeelten uit de Missa Lumen van Lorenz Maierhofer. Vervolgens leidt het programma onder meer langs gedeelten uit de musical Jesus Christ Superstar, om te eindigen met de vredesboodschap van Jezus: Peace be with you (uit de Passion van Adrian Snell). De entree van het concert is vrij; een vrije gift voor het bestrijden van de onkosten is natuurlijk welkom.

Kerkdienst kerk, derde zondag veertigdagentijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10:00 uur

koffie met een oortje