Paasactiviteiten voor kinderen Paasactiviteiten voor kinderen

28 Maart: Paas-doemiddag
Woensdag 28 maart, van 14.30 tot 16.00 uur is er een paas-doemiddag voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd in basisschool de Pannevogel.
De Paas-doemiddag
We gaan aan de slag met leuke en lekkere decoraties voor Pasen, luisteren en kijken naar een verhaal en natuurlijk is er iets te drinken en te snoepen. Aan het einde van de middag neem je mooie en lekkere dingen mee naar huis.
Kom je ook? Geef je dan snel op.
Dit kan met een e-mailtje naar of door een telefoontje naar één van onderstaande mensen. Doe dat voor 23 maart  (en helaas, vol is ook echt vol...)
Voor de onkosten van deze middag is een vrije gift welkom! Deze kan gegeven worden aan de leiding.

25 Maart: Palmpasen- optocht in Steenderen
Op zondag 25 maart is er in de Remigiuskerk in Steenderen een Palmpasenviering.
In deze viering maken we bij de kinderkerk een Palmpasenstok waarmee we na de dienst met “Nieuw Leven” een wandeling door het dorp maken. Ieder met zijn/haar eigen stok.
Graag nodigen we  u allen uit om hierbij aanwezig te zijn. Na de viering is er voor iedereen koffie/ thee of limonade.

1 April: Pasen - Paasontbijt
Op Eerste Paasdag is het Paasontbijt in het Anker: iedereen - van groot tot klein - is welkom.  Neem op Eerste Paasdag dus ook je ouders, broertjes of zusjes mee! Het begint om 8.45 uur.
Omdat we graag willen weten hoeveel mensen er gezellig mee-eten, zouden we het fijn vinden even een berichtje te ontvangen. Dit kan door een mailtje naar de organisatie van het paasontbijt, of door te bellen met Herma.

Iedereen is ook welkom om 10.00 uur in de viering in de Remigiuskerk.
Kinderen gaan tijdens de dienst naar het Anker waar zij het Paasfeest vieren.

Informatie/opgeven: Marlies Groeneveld tel: 451101 en Herma Hulleman tel: 0650522760

Kerkdienst kerk, derde zondag veertigdagentijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10:00 uur

koffie met een oortje