Proeverij van het Dialect Proeverij van het Dialect

De  proeverij-avond rondom Bob Dylan maakt onderdeel uit van vier activiteiten in het komende seizoen in, in het teken van kunst, muziek, geloof en cultuur. ”Juist onze Achterhoek kenmerkt zich door creativiteit, met veel muzikanten en kunstenaars op allerlei vlak”, aldus Herman Haan. “Enkelen van hen worden uitgenodigd op een zondagavond mee te werken aan een ‘Proeverij’ in onze kerk.”
De eerste avond wordt dus de ‘Bob Dylan-Proeverij’ op zondag 28 oktober; de inloop, met een kop koffie, is vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Met na afloop een gezellige ontmoeting met een drankje. De toegang is gratis; maar een vrije gift voor de onkosten wordt natuurlijk op prijs gesteld.

Hierna komen er nog drie avonden, de eerstvolgende is op  27 januari 2019, waarin  gedichten en poezie centraal staat.
Verder wordt nog gedacht aan een dialect avond.
Graag horen we reacties, en tips, ideeën

Proeverij team

Kerkdienst kerk, derde zondag veertigdagentijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10:00 uur