Profielschets predikant Profielschets predikant

Wij zoeken
* een predikant die midden in het leven en midden in de kerk staat.
Daarmee bedoelen wij geen richting of modaliteit, maar een positie waarin de predikant oog en hart heeft voor het geheel van de kerk en voor de verscheidenheid van geloofsbeleving ook in onze gemeente.

Wij zoeken
* een predikant die bij ons wil zijn en met ons wil gaan op de weg die gewezen wordt. Wij lopen niet achter de predikant aan, maar gaan met de nieuwe predikant verder op de weg die wij tot dit ogenblik in de tijd mochten gaan.
* een predikant die ons wil leren kennen en verstaan in ons leven en geloven en die zich laat kennen aan ons, in leven en geloven.
* een predikant die zich thuis wil voelen bij ons en die ons onderweg nieuwe kansen wil laten zien en onbekende uitdagingen met ons wil aangaan.

Wij zoeken
* een predikant die vanuit een persoonlijk geraakt en getroffen zijn door Gods Woord ons in prediking, catechese en vormingswerk de Schriften beter leert verstaan.
* een predikant die het overleg zoekt met de kerkenraad, met organisten, met groepen en commissies in de gemeente, met de plaatselijke parochie en met de omliggende gemeenten.
* een predikant die met ons wil nadenken over beleid en structuur, maar ook met ons wil zingen en spelen voor het aangezicht van de Eeuwige.

Reacties naar onze scriba:
Dhr J. F. Lichtlee
Meinsmasingel 8
7207 CT Zutphen
Mail:

catkids
datum en tijdstip 11-12-2019 om 15:00 uur

Kerstmarkt
datum en tijdstip 14-12-2019 om 11:00 uur

Derde advent, kerkdienst met viering van de Maaltijd
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10:00 uur

Eat & Meet kerstbijeenkomst