Rondom de Kern-avond 23 september met ds. Fini van Zoelen. Rondom de Kern-avond 23 september met ds. Fini van Zoelen.
Net als voorgaande jaren organiseert het Discover Team een aantal Rondom de Kernavonden. Met deskundige inleiders wordt een thema besproken met de aanwezigen. Na een korte inleiding wordt in gesprek gegaan, doorgedacht en dieper gegraven.

Het thema van dinsdag 23 september is:'Christen zijn en... lijf en ziel'
Fini van Zoelen hierover: "In de Westerse cultuur is er de laatste tijd veel aandacht voor het lijf. Sport is enorm populair en er wordt door de overheid veel geld voor uit getrokken. Cosmetica, plastische chirurgie, gefotoshopte lichamen in de reclame - het is inmiddels algemeen ingeburgerd.

"Hoe komen we in de Bijbel het lichaam tegen? En wat moeten we denken van de ziel? Wat betekent voor ons de zinsnede uit de Geloofsbelijdenis: ‘de opstanding des vleses’, de opstanding van het lichaam? Over deze vragen willen we met elkaar nadenken en in gesprek gaan." Van harte welkom op dinsdagavond 23 september in Het Anker, aanvang 20.00 uur.

Eeuwigheidszondag, m.m.v. de cantorij
datum en tijdstip 24-11-2019 om 10:00 uur

eerste Advent, tienerkerk en XL kinderkerk
datum en tijdstip 01-12-2019 om 10:00 uur