Sirkelslag Young: doe mee! Sirkelslag Young: doe mee!

Op vrijdagavond 3 februari 19:30 – 22:00 wordt Sirkelslag Young weer gespeeld! Zo’n 500 groepen (een paar duizend jongeren) in Nederland staan dan online klaar om elkaar uit te dagen, in een live en interactieve game. Ook wij! We maken er een spannende avond van in het Anker, met vragen, opdrachten en veel fun! Op de website van Sirkelslag vind je nog veel meer info.

Ben tussen 12 en 16 jaar en wil  je meedoen? Geef je op door een telefoontje (452736) of berichtje aan Wim of Henk en Marion. Neem gerust ook vrienden/vriendinnen mee. We maken er een toffe avond van met plezier en natuurlijk chips en ander lekkers!

Kerkdienst kerk, derde zondag veertigdagentijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10:00 uur

koffie met een oortje