Uitnodging afscheid Pieter Haverkamp Uitnodging afscheid Pieter Haverkamp
Per 1 oktober 2016 gaat onze cantor-organist Pieter Haverkamp met pensioen. Wij zijn dankbaar voor de vele jaren die Pieter gespeeld heeft op het Mitterreitherorgel in de Remigiuskerk en het orgel in de kapel in Bronkhorst. En uiteraard voor de prettige samenwerking en wijze waarop hij de cantorij heeft gedirigeerd.

De kerkenraad nodigt iedereen van harte uit voor een feestelijke muzikale kerkdienst op zondag 2 oktober a.s. om 10.00 uur in de Remigiuskerk. Na de dienst bieden wij Pieter en Renske Haverkamp een receptie aan in Het Anker. Ook daar bent u van harte welkom!

korte online-viering vanuit de kerk
datum en tijdstip 07-06-2020 om

Sterrenkoor repetitie (afgelast)