PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Verslag startdienst 3 september 2023 Verslag startdienst 3 september 2023
Het landelijke thema van dit kerkelijk jaar is ‘Ga mee!’ En in Steenderen ging men op die zondagmorgen inderdaad massaal mee. Mensen uit beide kerken, gasten en ook buurtgenoten van de Remigiuskerk kwamen na afloop van het ontbijt naar de gezamenlijke kerkdienst. Alleen al het koor, dat was samengesteld uit leden van de protestantse cantorij en het kerkkoor van de R.K. parochie, bestond uit niet minder dan 25 personen.
De kinderkerkleiding hield met de aanwezige kinderen een boeiend programma over ‘Samenwerking’, door middel van diverse leuke spelen. Bij terugkomst in het kerkgebouw kregen de kinderen alle kerkgangers ook al snel in beweging met een van die samenwerkingsspelen.
“Ga mee, is het thema dit jaar”, vertelt ds. Hubertien Oostdijk uit. “We gaan dit jaar op weg om met elkaar de wereld leefbaar te maken voor iedereen. Het gaat erom ‘handen en voeten te geven’ aan het omzien naar elkaar. We moeten ons dorp leefbaar maken, zodat er toekomst is voor alle mensen. Ga mee en doe mee!” De startdienst is hier terug te zien.
 
terug
 
 

gespreksgroep over bijbelboek Amos
datum en tijdstip 07-12-2023 om 19:00
meer details

Kerstmarkt 2023
datum en tijdstip 09-12-2023 om 11:00
meer details

Tweede Advent , kerkdienst Het Anker
datum en tijdstip 10-12-2023 om 10:00 uur
meer details

Eetclub 'Eet eens mee'
datum en tijdstip 11-12-2023 om 17:00
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.