Winterconcert Full House Winterconcert Full House
Het thema van het concert is: ‘Breath of winter’, naar een lied van David Waggoner, dat ook ten gehore wordt gebracht. Natuurlijk wordt Full House weer ondersteund door diverse ‘Friends’ uit Steenderen en omgeving. Daartoe behoren ditmaal onder andere Hans Sluijter, Mirjam Sluijter en Lisanne Knol. Aan het begin van deze adventstijd zullen er vanzelfsprekend ook fraaie adventsliederen -zoals ‘Candlelight Carol’ en ‘One candle lights the way’- worden gezongen, met alvast een knipoog naar de naderende kerstperiode. Lucian Venderink heeft de muzikale leiding en begeleidt vocal groep Full House en de Friends op de historische vleugel. Het programma wordt gepresenteerd door Ronald Wisselo. De toegang voor het concert is gratis; een vrije gift is natuurlijk welkom bij de uitgang, als bijdrage in de onkosten.

Tweede advent
datum en tijdstip 04-12-2022 om 10.00 uur