kerstmarkt 2022 kerstmarkt 2022
Wat is er te doen op 10 december?
Naast de  verkoop van kerst- en andere spiulletjes zijn er allerlei lekkernijen te koop zoals warme chocolademelk, versgebakken wafels, nieuwjaarsrolletjes en erwtensoep. Er zijn gezellige zitjes in de kerk waar u kunt bijpraten met vrienden en bekenden. Buiten voor de kerk bakt de familie Sluijter heerlijke oliebollen.
Midwinterhoornblazers heten u welkom en binnen in de kerk speelt Derk Jan Terpstra improvisaties op de vleugel. Vocal groep Full House zingt een aantal kerstliederen en buiten speelt Nieuw Leven sfeervolle kerstmuziek. De diaconie houdt o.a. een kerstverloting met mooie prijzen waarvan de opbrengst bestemd is voor kerkelijk gebouw Het Anker. Kom gezellig binnenkijken en proef de kerstsfeer. De kerstmarktcommissie is er klaar voor!

Tweede advent
datum en tijdstip 04-12-2022 om 10.00 uur