PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
BIJ DE DIENSTEN BIJ DE DIENSTEN
Start kinderkerk nieuwe seizoen
Vanaf 8 september is de kinderkerkleiding weer terug van vakantie. Ina Wijmenga heeft de vakantiekinderkerk met veel enthousiasme 7 weken geleid.
Het blijkt in een behoefte te voorzien. Aandacht voor kinderen is van onschatbare waarde. 
De kinderkerkleiding hoopt dit seizoen weer veel kinderen te mogen ontvangen tijdens de dienst. Tijdens de dienst zullen ze met de kinderen tussen 4 en 12 jaar naar hun eigen ruimte gaan en het verhaal op hun eigen wijze vertellen en verwerken.
In de startdienst is er aandacht en ruimte voor de kinderen en hebben ze een belangrijk en actief aandeel.

Startdienst 8 september met Een goed verhaal
Op zondagmorgen 8 september vindt om 10.00 uur in onze Remigiuskerk de start plaats van het nieuwe kerkelijke seizoen. Het thema is dit jaar ‘Een goed verhaal’. In september wordt in veel kerken startzondag gevierd. De scholen zijn weer begonnen, de vakanties voorbij, het (vergader-)werk in de kerk gaat weer volop van start. Om dit te markeren wordt overal in het land een Startzondag gehouden; en natuurlijk ook in Steenderen.
De dienst wordt geleid door ds. Joop Mol. De Steenderense cantorij werkt mee aan deze viering. Het thema van dit jaar is dus ‘Een goed verhaal’. In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld. In kerkdiensten, maar ook in gespreksgroepen en op allerlei andere plekken zijn we bezig met dat goede verhaal. Een goed verhaal brengt ons in beweging. Je houdt het niet voor zichzelf, maar deelt het graag met anderen. Dat goede verhaal is ook het startpunt voor dit nieuwe kerkelijke seizoen op zondag 8 september. Iedereen is van harte welkom.

 
terug
 
 

gespreksavond Verhalen van hoop
datum en tijdstip 17-09-2019 om 20:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00 uur
meer details

kloosterweekend
datum en tijdstip 27-09-2019 om 15:00
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk XL kinderkerk en jeugdkerk
datum en tijdstip 06-10-2019 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 13-10-2019 om 10:00 uur
meer details

 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.