BIJ DE DIENSTEN BIJ DE DIENSTEN

Op zondag 5 juli gaan weer naar de kerk! U/ jullie toch ook?
U bent vanaf zondag 5 juli a.s. weer van harte welkom in de Remigiuskerk in Steenderen. De dienst begint om 10.00 uur, met een inloop vanaf 9.30 uur.

We zijn blij elkaar weer te zien! We passen goed op elkaar en onze omgeving en houden ons daarom aan belangrrijke richtlijnen. De kerkenraad heeft daarvoor een duidelijke flyer gemaakt. Hieronder vindt u de tekst en regels op een rij:
  • 60 personen
    Er mogen in onze kerk maximaal 60 personen aanwezig zijn excl. medewerkers. Wij werken met een reserveringssysteem om teleurstellingen te voorkomen. Komen we boven de 60 aanmeldingen, dan moeten we u helaas weigeren.
  • Reserveren
    Als u een dienst wilt bijwonen, belt u op vrijdagavond voorafgaand aan de dienst op zondag tussen 18.00 – 22.00 uur met Renée Kranenborg, tel: 0575 – 451224.
  • Wanneer komt u niet?
    Als u verkouden bent, koorts hebt of ziek voelt, dan blijft u thuis!
  • Coördinatoren
    U wordt in de kerk ontvangen door coördinatoren. Zij wijzen u de looproute en de zitplaatsen aan. Hier wordt de 1,5 meter regel toegepast. U zit dus op een aangewezen plek. U verlaat de kerk ook weer op aanwijzingen van de coördinatoren.
  • Kerkdienst
    Bij binnenkomst krijgt u een gedrukte ‘orde van dienst’. Deze levert u na de dienst weer in. Leden van de cantorij verzorgen de zang. Er mag niet gezongen worden door de gemeenteleden!
  • Wat mag niet?
    Geen garderobe
    Geen handen geven
    Geen gemeentezang
    Geen koffiedrinken
    Geen gebruik van het toilet
  • Collectes
    Aan de uitgangen staan plastic bakjes waar u na de dienst het collectegeld in kunt doen.
  • ​​​Thuis kijken of luisteren
    Bent u ziek of durft u het nog niet aan om naar de kerk te gaan? U kunt de dienst later bekijken op YouTube of beluisteren op onze website www.pkn-sb.nl
    Heeft u geen computer, vraag dan de gratis cd aan bij Ineke Klein Lenderink, tel:  0575 – 451471.
Ingrijpend
Dit zijn hele ingrijpende regels. Maar het is de verantwoordelijkheid van de kerkenraad om de dienst zo veilig mogelijk te houden voor u en onze gezondheid.
Vragen
Heeft u nog vragen over de diensten , bel dan Leonie Kornegoor, tel: 06 23077074.

Graag tot ziens!
De kerkenraad

Collectes
Met de online-diensten missen we natuurlijk de collecte. GIften kunt u overmaken op onze bankrekeningnummers. Ook als u op 5 juli niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers:
Kerkrentmeesters:
Diaconie: