PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Oppasdienst Oppasdienst

Oppasdienst
Op vooraf aangekondigde zondagen is uw kind welkom bij de oppasdienst in het Anker! Tijdens doopdiensten en andere bijzondere diensten is er oppas en in de zomervakantie zijn de kleintjes achterin de kerk welkom in de speciale werk- en knutselhoek.

 

lees meer »
 
Kinderkerk Kinderkerk

De kinderkerk
heet alle kinderen tussen de 4 (soms 3 ) en 12 (soms 13) jaar welkom! Om op een eigen wijze een plek te vinden en te krijgen in de gemeente, gelijkwaardig aan volwassenen maar met eigen vormen en....

lees meer »
 
Catkids Catkids

Catkids: voor nieuwsgierige tieners van 10 tot ca. 13 jaar!
In een blok van 6 dinsdagmiddagen verzorgt ds. Fini van Zoelen een basiscatechese in het Anker. Leuk, leerzaam en speels! Kom jij ook? Op dinsdagen van 16.30 tot 17.15 uur. Kijk in de agenda (onder Actueel) of het NIeuwsbulletin voor actuele data.

lees meer »
 
Schoenendoosactie Schoenendoosactie

Een schoenendoos vullen
met bijvoorbeeld schoolspullen, een knuffel en toiletartikelen voor een kind uit een ander land dat nooit een cadeau krijgt: leerzaam en leuk om te doen! Samen met de scholen organiseert de kinderkerk om de paar jaar zo'n 'schoenendoosactie' en een bijzondere en feestelijke schoenendoosdienst...

lees meer »
 
 

Avondgebed
datum en tijdstip 12-12-2018 om 19:30
meer details

Kerkdienst, derde zondag van advent, doopdienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10:00 uur
meer details

catkids
datum en tijdstip 17-12-2018 om 16:00
meer details

 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.