PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we in de Remigiuskerk. Na afloop nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

Wanneer u ons full colour kerkblad Kerk Zijn digitaal wilt ontvangen  kunt u zich aanmelden bij Bart Boenink. Kerk Zijn verschijnt 6 x per jaar.

 
NIEUWS NIEUWS

Terugblik afscheidsdienst ds. Fini van Zoelen. 
Op 16 juni jl. heeft  onze predikant op indrukwekkende wijze afscheid genomen. Er waren heel veel mensen die een bijdrage hebben geleverd. Een impressie hiervan kunt u zien in de foto's die hier te zien zijn

Belijdenisdienst met Heilig Avondmaal 
Op 25 augustus zal Lonneke van der Spoel belijdenis doen van haar geloof.
Ook wordt in deze dienst het Heilig Aondmaal gevierd. Ds. Fini van Zoelen die Lonneke als catechisant goed heeft leren kennen zal voorgaan in deze dienst. 


Heeft u het gezien? Onze Eat and Meet Club in magazine Petrus én op YouTube
In het landelijke glossy Petrus kon u lezen over Eat&Meet, onze eet- en ontmoetingsclub voor tieners. Kok Erik van Petrus maakte daarbij - met Henk en Marion Knol en Evert en Jan vd Spoel - een kook-video in de achtertuin van Henk en Marion! Bekijken? Klik op de foto.Openluchtdienst 2019   
Op eerste Pinksterdag, zondag 9 juni,  was er een feestelijke, zonovergoten oecumenische viering. Een ongedwongen sfeer, waarbij de kinderen  op eigen verzoek toch de platte wagen beklommen, waarna ze in de boomgaard het verhaal hoorden, een speurtocht deden en lekker buiten waren.Deaanwezigen vanuit beide kerken en de muzikanten van Nieuw Leven konden genieten van samen zingen, en elkaar ontmoeten. Voor herhaling vatbaar. 

Wat te doen bij een overlijden?
Onze gemeente is momenteel vacant. Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. 

 
 
 

Belijdenisdienst en Viering van de Maaltijd, kerk
datum en tijdstip 25-08-2019 om 10:00 uur
In deze dienst  zal Lonneke van der Spoel belijdenis doen en vieren we de Maaltijd van de Heer.  meer details

orgelconcert Areto Aramendi
datum en tijdstip 25-08-2019 om 16:00
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 01-09-2019 om 10:00 uur
meer details

informatieavond beroepingswerk
datum en tijdstip 05-09-2019 om 20:00 uur
meer details

Startdienst m.m.v. de cantorij
datum en tijdstip 08-09-2019 om 10:00 uur
meer details

kloosterweekend
datum en tijdstip 27-09-2019 om 15:00
meer details

 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.