PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we weer in de Remigiuskerk. Na afloop van de diensten nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

 
NIEUWS NIEUWS

Sirkelslag 2019: bekijk hier de foto's...
Vrijdagavond 1 februari was het weer zover: een groep enthousiaste jeugd speelde Sirkeslag. Een 'online-battle' onder circa 600 jeugdgroepen in het land. Een toffe avond én een hele toffe uitslag: onze groep Turning Stones werd tweede van Gelderland en einidgde landelijk op een mooie plek 25! Gemist of nagenieten? Bekijk hier de foto's.

Ook Eat & Meet in 2019

De jongeren van de Eat & Meet-club komen ook in 2019 weer bij elkaar op het vaste adres: Kastanjelaan 37 in Steenderen. We hebben het jaar 2018 afgesloten met een gezellige kerst-maaltijd. Daarin hielden we een kerst-quiz en hadden we het over de betekenis van kerst. Ook lazen we over de engel Gabriël die naar Maria kwam, maar eerder ook al bij de profeet Daniël, met een belangrijke boodschap: “God houdt van jou en je hoeft niet bang te zijn!”
Ben je tussen 12 en 16 jaar en heb je zin om dit jaar mee te doen  met de Eat & Meet-club? Je bent van harte welkom, op de volgende zondagen van 17.30 uur tot 19.00 uur: 13 januari, 3 en 17 februari, 3, 17 en 31 maart en 14 april. Voor informatie: tel. (0575) 452643.


Dialect-proeverij werd feest van herkenning
Veel mensen uit Steenderen en omgeving kwamen zondagavond 27 januari naar onze kerk voor ‘de Proeverij van het dialect’. De bekende zanger en dichter Hans Keuper leidde hen door de wereld van het Achterhoekse dialect. Het werd voor de bezoekers een ‘feest van herkenning’. Op een prachtig opgebouwd podium –met complimenten aan de podiumbouwers!- werd een afwisselend programma aangeboden. Voor een verder verslag en een gedicht van ons gemeentelid Gert Hiddink in ons eigen dialect zie hier


Foto's.... viering gemist of even nagenieten?

 • Kerstmarkt 2018 zie hier
 • Dienst voor jong en oud 4 november 
  Thema: Ik wil je mijn liefde laten voelen
  Met medewerking van kinderen, tieners, B2B en Heman Haan.
  Een foto-impressie
 • Schoenendoosviering!
  Oecumenische viering, thema: Het is eeen feest om te geven
  Een foto-impressie

 
 

Kerkdienst, Anker
datum en tijdstip 24-02-2019 om 10:00 uur
meer details

koffie met een oortje
datum en tijdstip 27-02-2019 om 10:00 uur
meer details

Avondgebed
datum en tijdstip 06-03-2019 om 19:30 uur
meer details

 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.