PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Enjoy EnjoyHet koor ontstond eind jaren ’80 spontaan om een startzondag in de toenmalige Hervormde Kerk een feestelijk tintje te geven. Een groep enthousiaste zangeressen en zangers meldde zich aan. De reacties op dat eerste optreden waren zo positief, dat men besloot om door te gaan.

Het zangkoor Enjoy nu
Het plezier in zingen staat na alle jaren nog steeds centraal.  Enjoy bestaat inmiddels uit ruim dertig leden en repeteert wekelijks onder leiding van dirigent Piet Piersma. Er wordt vooral licht klassiek en gospel met een boodschap gezongen.
Het koor treedt een paar keer per jaar op. En één keer in de twee jaar wordt geprobeerd zelf een concert te organiseren. Daarnaast zingt Enjoy af en toe in een kerkdienst en ook in een wijkcentrum of verpleeghuis. Kortom overal waar men behoefte heeft aan een inspirerend en enthousiast koor.
 
Interesse gewekt?
Denkt u nu: zingen doe ik graag (u hoeft geen noten te kunnen lezen) kom dan een keer op een dinsdagavond bij het koor aan. Luister en Enjoy! Enjoy repeteert elke dinsdagavond van 18.30 tot 19.45 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij het bestuur, via email:


 

terug
 
 

Kerkdienst kerk, derde zondag veertigdagentijd
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10:00 uur
meer details

koffie met een oortje
datum en tijdstip 27-03-2019 om 10:00 uur
meer details

Avondgebed
datum en tijdstip 03-04-2019 om 19:30 uur
meer details

 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.