Festival of lessons and carols Festival of lessons and carols
Hart van het koor vormt de uitstekende cantorij van de Remigiuskerk. Voor de gelegenheid wordt deze aangevuld met gastzangers uit de regio. Stadsorganist van Doesburg Wilbert Berendsen verzorgt de orgelbegeleiding en het geheel staat onder leiding van Joop van Goozen, cantor-organist van de Remigiuskerk.
Op het programma staan Engelse christmas-carols in prachtige arrangementen om naar te luisteren maar vooral ook om mee te zingen.

Na het Festival kan er nagepraat onder het genot van Glühwein en warme chocolademelk.
Het Festival of lessons & carols vindt plaats op zondagmiddag 17 december. Het begint om 16.30 uur en duurt ongeveer een uur. De toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden aan het eind vanwege de kosten die gemaakt zijn om dit Festival te organiseren.

datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00 uur

kloosterweekend
datum en tijdstip 27-09-2019 om 15:00

datum en tijdstip 29-09-2019 om 10:00 uur

Kerkdienst. Kerkdienst, kerk. Met kinderkerk, jeugdkerk en oppas voor de kleinsten.
datum en tijdstip 06-10-2019 om 10:00 uur

datum en tijdstip 13-10-2019 om 10:00 uur