Jeugddiensten Jeugddiensten

Vier keer per jaar vieren we een speciale jeugddienst met, door en voor jongeren. Natuurlijk is iedereen welkom bij deze eigentijdse vieringen!

Enkele weken voor de dienst komen jongeren bijelkaar en brainstormen we samen met de voorganger over een thema. We kiezen eigentijdse liederen, gedichten, gebeden, een collectedoel en soms andere verrassende activiteiten bij het thema. De voorbereiding en uitvoering zijn in handen van steeds wisselende 'groepjes'.

Zin om mee te doen in de voorbereiding en/of uitvoering? Neem contact  op met één van de jeugdouderlingen (Herma Hulleman tel:0575-470638  of Marlies Groeneveld tel: 0575-451101).

Ontspanningsmiddag HVD
datum en tijdstip 27-10-2018 om

Kerkdienst met viering van de Maaltijd
datum en tijdstip 28-10-2018 om 10:00 uur