OVERIGE BERICHTEN OVERIGE BERICHTEN
Oproep opnameteam
Bent u ook zo blij met de online beelden van de diensten? Om het voor het opnameteam behapbaar te houden  zijn we op zoek naar versterking van het camerateam. Een camera bedienen is niet moeilijk, iedereen kan het leren. Lijkt het je/u leuk  neem dan contact op met Luc van Asselt ( tel. 0642616493).

Aanschaf opname-apparatuur
In de afgelopen tijd was het niet mogelijk om met meerdere personen kerkdiensten in het kerkgebouw of in Het Anker bij te wonen. Daarom werd besloten om deze diensten gedurende langere tijd in beeld en geluid op te nemen en online uit te zenden. Zo was het voor veel mensen toch mogelijk om op zondag de opgenomen diensten mee te beleven. Wekelijks blijken tussen 100 en 150 mensen of gezinnen dat daadwerkelijk te doen. De intrededienst van ds. Hubertien Oostdijk werd zelfs door meer dan 300 mensen of gezinnen meebeleefd. Om deze opnamen mogelijk te maken, werd besloten om twee camera’s en aanvullende apparatuur aan te schaffen. De aanschaf hiervan kon gelukkig worden bekostigd vanuit het Verjaardagsfonds. Iedereen die in de afgelopen tijd geld heeft gegeven aan dit Verjaardagsfonds, heeft er dus mede voor gezorgd dat de opnamen en uitzending van de kerkdiensten mogelijk zijn geworden. Hartelijk dank daarom voor uw bijdrage.

UIt het Petrus Magazine van de PKN Nederland:
In elke editie van het nieuwsbulletin  zal aandacht worden besteed aan interessante artikelen uit het Petrus magazine, een digitale uitgave van de PKN, waar u zich gratis op kunt abonneren.
 In de laatste Petrus Magazine een verhaal van pastor André Martens uit Heiloo over een bijzonder moment dat nieuwe grond onder de voeten gaf.  U kunt dit hier lezen.

datum en tijdstip 25-04-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 02-05-2021 om 10:00 uur