PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
OVERIGE BERICHTEN OVERIGE BERICHTEN
Kerkgebed op dinsdag 27 januari wordt uitgesteld
In verband met de aangescherpte maatregelen zal het kerkgebed tot nader bericht worden uitgesteld.Gelukkig zijn er andere manieren om samen te bidden voor elkaar, onze kerk, de vragen en de problemen van mensen uit onze omgeving, en in breder verband voor de wereld . Hier kunt u lezen hoe andere gemeenten alternatieven hebben gevonden om toch samen te bidden. 
Ook kunt u natuurlijk in uw eigen huis tijd voor gebed nemen. We mogen ons verbonden weten ook al zijn we fysiek niet bij elkaar.


Sirkelslag Young Lite online
Speel Sirkelslag YOUNG LITE! 
Vanwege de verlengde lockdown wordt Sirkelslag YOUNG verplaatst naar vrijdagavond 28 mei 2021. Maar... vrijdagavond 5 februari kun je online meespelen met Sirkelslag YOUNG LITE! Je speelt het spel thuis en je staat online in verbinding met de andere jongeren uit je jeugdgroep. Of je speelt het spel als gezin, dat kan ook!  Je kunt je opgeven om mee te doen bij Willem van der Spoel UIt het Petrus Magazine van de PKN Nederland: 
In elke editie van het nieuwsbulletin  zal aandacht worden besteed aan interessante artikelen uit het Petrus magazine, een digitale uitgave van de PKN, waar u zich op kunt abonneren.. Deze keer is dat:  Jeugddorp De Glind, voor een hoopvolle toekomst. Een interview met Wim en Diane Verwoerd, zij runnen een gezinshuis  en proberen getraumatiseerde kinderen een veilig thuis te bieden. Lees het hele artikel hier.

              
terug
 
 

online kerkdienst, Het Anker
datum en tijdstip 24-01-2021 om 10:00 uur
meer details

online kerkdienst, Het Anker
datum en tijdstip 31-01-2021 om 10:00 uur
meer details

online kerkdienst, Het Anker
datum en tijdstip 07-02-2021 om 10:00 uur
meer details

online kerkdienst, het Anker
datum en tijdstip 14-02-2021 om vanaf 9:00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.