OVERIGE BERICHTEN OVERIGE BERICHTEN

Voedselbankactie Dankdag 4 november 2020

Op woensdag 4 november a.s. de dankdag voor gewas en arbeid,
houden we weer een voedselbankactie voor de cliënten van voedselbank ‘De Eetketen’ in Zutphen. Een heel belangrijke actie, vooral in deze coronacrisis!
U kunt voor en na de diensten van zondag 1 november en woensdag 4 november
producten komen brengen in het Anker.
Wij denken aan pakken of blikken groente, macaroni, rijst, spaghetti, sauzen, bloem, soep, hagelslag, jam, sap, enz. Iets lekkers voor kinderen voor Sinterklaas en Kerst is ook welkom.  In verband met de strenge voedseleisen kunt u geen eigen ingemaakte producten meegeven.
Helpt u mee?

Wanneer u niet naar het Anker kunt komen, maar toch deze belangrijke actie wilt steunen, neem dan contact op met Ineke Klein Lenderink, tel: 451471

Help het Sterrenkoor aan een cameraman/vrouw
Het Sterrenkoor gaat vanaf 21 september weer van start met de voorbereiding voor de Kerst. Om niet achter te blijven in deze digitale tijd en rekening te houden met het beleid van het RIVM, hebben we besloten om een heuse kerstfilm te gaan maken. Voor deze film missen wij alleen nog een cameraman/vrouw. Ben jij of ken jij een cameraman of -vrouw die het leuk vindt om onze film op te nemen en te bewerken, dan kun je contact opnemen met Els Veraart, tel. (0575) 442445 of 06-40033832.

UIt het Petrus Magazine van de PKN Nederland: hoop in Noord-Nigeria
Elke nieuwsbrief zal een artikel uit het Petrus magazine worden  gepubliceerd in dit nieuwsbulletin. Deze keer is dat:
een klaagbrief aan God
Dit artikel laat de hulp van PKN Kerk in actie zien aan een land waar mensen leven met veel geweld: Noord-Nigeria.

Nieuw bordspel om met  door te praten over geloof
Met tieners in gesprek gaan over geloven en andere belangrijke thema's is niet altijd makkelijk. Met dit interactieve bordspel lukt het wel om wat dieper door te praten met elkaar. Het spel Overhoop aan tafel is een bordspel maar gebruikt ook internet, filmpjes en een smartphone. Het spel kost  €11,95 en is te bestellen via jongprotestant.nl/overhoopaantafel

Kerkdienst in het Anker (max. 30 personen)
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10:00 uur