OVERIGE BERICHTEN OVERIGE BERICHTEN
Beroepingswerk is herstart
De kerkenraad is verheugd nu de beroepingscommissie haar werk weer heeft opgenomen. In elk geval is de eerste ronde besproken en is er een besluit genomen met welke predikanten in de tweede ronde een ontmoeting wordt georganiseerd.

Een voorproefje uit het magazine Petrus
De landelijke PKN geeft een magazine uit op papier en online. Ook u kunt zich gratis abonneren op de digitale versie, waarbij interessante artikelen, colums en interviews te lezen zijn.  Linkjes naar muziekfragmenten, recepten, etc. Voor elk wat wils. Bent u ook benieuwd hoe andere protestantse gemeenten omgaan  met teruglopend kerkbezoek, de coronacrisis, het pastoraat of diakonaat? Neem dan hier een kijkje.

Eerste fysieke kerkdienst na lange tijd
datum en tijdstip 05-07-2020 om 10:00 uur

Sterrenkoor repetitie (afgelast)