OVERIGE BERICHTEN OVERIGE BERICHTEN
Kerstmarkt Diaconie Steenderen
Zaterdag 14 december houdt de diaconie van de Protestantse kerk in Steenderen een kerstmarkt. U kunt terecht voor sfeervolle artikelen, zelfgemaakte kerststukken en kransen, vers gebakken wafels en nieuwjaarsrolletjes. Komt allen naar Steenderen van 11.00 tot 16.00 uur in de Remigiuskerk, Dorpsstraat 20 in Steenderen.

Concert Full House & Friends
Op zondag 1 december, eerste advent, verzorgt Full House samen met de Friends een concert dat in het teken staat van winter en advent. De friends die meedoen zijn leerlingen van Lucian Venderink. Freek Beeftink, Jaap Dirkse van den Heuvel, Mirjam Sluijter, Ronald Wisselo en Hans Sluijter.
Mette en Marcel Westerink verzorgen de instrumentale ondersteuning met resp. fluit en percussie. Lucian begeleidt het geheel op de vleugel en heeft de algehele leiding.
De toegang is vrij, wel wordt bij de uitgang een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Na afloop is er een hapje en een drankje.

Eeuwigheidszondag, m.m.v. de cantorij
datum en tijdstip 24-11-2019 om 10:00 uur