Speciale acties Speciale acties
Voedselbank
Het is al een aantal jaar een traditie om op de Dankdag voor gewas en arbeid levensmiddelen in te zamelen voor de Voedselbank in Zutphen. Om zo ook een naaste te zijn voor mensen in een situatie van vaak (verborgen) armoede.

Samenloop voor Hoop

Al twee maal liep een team van onze gemeente mee in de SamenLoop voor Hoop, een 24-uurs wandelevenement waarmee het leven gevierd wordt, (ex)kankerpatiënten in het zonnetje worden gezet, overledenen herdacht en geld ingezameld voor kankeronderzoek. Het geeft een geweldig gevoel van samenhorigheid: 24 uur in touw zijn, fijne gesprekken voeren, lol maken en - op deze manier - geloof handen en voeten geven. Veel gemeenteleden maakten een kaarsenzak voor iemand die hun lief is/was voor de Kaarsenceremonie op de late avond. De volgende keer zijn we weer van de partij, met - hopelijk - een nog grotere groep gemeenteleden.

Oecumenische dienst, RK Willibrorduskerk Steenderen
datum en tijdstip 20-10-2019 om 9:30 uur
Vanwege de herfstvakantie is er deze zondag geen Kinderkerk. meer details

kerkgebed