PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Steenrewalt Steenrewalt
Christelijk Gemengd Koor Steenrewalt
 
Dat het Koor gemengd is, wil niets anders zeggen dan dat er 'jongens en meisjes' in meezingen (hoewel de gemiddelde leeftijd naar schatting dicht bij de 65 jaar ligt). Het koor onder leiding van dirigent en pianist Lucian Venderink kent een gevarieerd repertorire. 

Zo verraste het koor niet lang geleden de bezoekers van haar Voorjaarsconcert met knap uitgevoerde nummers als Frühlingahnung (Lentevermoedens) van Felix Mendelssohn en Mozarts’ Im Fluss der stille. Ook de vrolijke noot ontbrak niet, getuige een aanstekelijke lied dat zeer bekend is geworden onder de naam Tiritomba, met de officiële benaming Mit den warmen Sonnenstrahlen kommt der Frühling. Als min of meer hilarische uitsmijter werd de Mars der Vagebonden, oftewel de Zottlmarsch gebracht.

In de komende concerten staat onder meer Fear not, o Land - een oogstlied van Edward Elgar - op het programma en een prachtige medley van sterke nummers van Ramses Shaffy en een opgewekte medley van Rob de Nijs-krakers.

Het koor repeteert op dinsdagavond van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Voor nadere inlichtingen kunt u terecht bij de voorzitter, Marietje Besselink, tel. 451472 of bij de PR-commissie: Margo Oonk, tel. 451928 
terug
 
 

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 09-05-2021 om 10:00 uur
meer details

Hemelvaartsdag
datum en tijdstip 13-05-2021 om 9:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10:00 uur
meer details

Oecumenische Openluchtdienst Pinksteren, bij Horstink Fruitbedrijf
datum en tijdstip 23-05-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.