uit de gemeente uit de gemeente
Gemeentevergadering omtrent te beroepen predikant
Op dinsdag 25 augustus heeft de beroepingscommissie haar werk afgerond. Er is een predikant voorgedragen aan de kerkenraad. Twee dagen later nam de kerkenraad het besluit om die voordracht over te nemen. Op15 oktober  zal een gemeenteavond worden gehouden in de kerk. Tijdens die gemeentevergadering doet de beroepingscommissie verslag van haar werk. Ook wordt dan de naam van de predikant bekend gemaakt en kan de gemeente de voorgedragen predikant verkiezen. Vervolgens wordt het dan te volgen traject bekend gemaakt.
Namens de kerkenraad en beroepingscommissie,
Erik Lichtlee

Gesprek met een predikant?
Mocht u een gesprek willen met een predikant of een ouderling, dan kunt u dat kenbaar maken aan Renée Kranenborg, tel: 0575-451224. Gezien de huidige omstandigheden kan dit ook een telefonisch gesprek worden.

Ook voor andere situaties die aandacht vragen of wanneer de betrokken persoon niet zelf in staat is om contact op te nemen, kunt u bellen met Renée.

datum en tijdstip 20-09-2020 om 10:00 uur

Sterrenkoor repetitie