PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
uit de gemeente uit de gemeente
Succesrozen
Op 17 mei  starten de examens voor het voortgezet onderwijs. Ook dit jaar willen we, als kerk, de examenkandidaten persoonlijk succes wensen en hen een succesroos aanbieden.
Om niemand te vergeten hebben wij jullie hulp nodig !!!. Graag ontvangen wij namen van jongeren en hun adres. Denk aan familieleden, kennissen, vrienden en/ of buren .
Namen kunnen tot en met zaterdag 8 mei doorgegeven worden aan:
Els Veraart, tel: 442 445 of met een appje naar 0640033832

Groeten van gemeenteleden aan gemeenteleden
We krijgen leuke reacties van alle kanten op de filmpjes met groeten van gemeenteleden. 
In het laatste filmpje op Youtube ziet u o.a. ds. Hubertien Oostdijk en de kinderen van de kinderkerk.de groeten doen aan alle gemeenteleden. Er wordt al gewerkt aan een vierde filmpje. Het zal zo spoedig mogelijk op Youtube te zien zijn op een besloten kanaal, alleen genodigden hebben hierbij toegang. Voel u dus vrij om een filmpje met uw groeten op te sturen via We Transfer aan henkenmarionknol@gmail.com of whats app Marion (0613837898).
In het nieuwste filmpje komen o.a. de groeten vanuit  Armenie. Mogelijk weet u nog dat de opbrengst van de collecte voor het Paasontbijt in 2019  voor Stichting  Armenie van Maria Goris bestemd was. Een aantal mensen die zij helpt doen de groeten via een Paaslied met dans. Daarnaast gedichten en een gezongen bijdrage. 

 
terug
 
 

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 09-05-2021 om 10:00 uur
meer details

Hemelvaartsdag
datum en tijdstip 13-05-2021 om 9:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 16-05-2021 om 10:00 uur
meer details

Oecumenische Openluchtdienst Pinksteren, bij Horstink Fruitbedrijf
datum en tijdstip 23-05-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.