PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we in de Remigiuskerk. Na afloop nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

Wanneer u ons full colour kerkblad Kerk Zijn digitaal wilt ontvangen  kunt u zich aanmelden bij Bart Boenink. Kerk Zijn verschijnt 6 x per jaar.

 
NIEUWS NIEUWS
Heeft u het gezien? Onze Eat and Meet Club in magazine Petrus én op YouTube
In het landelijke glossy Petrus kon u lezen over Eat&Meet, onze eet- en ontmoetingsclub voor tieners. Kok Erik van Petrus maakte daarbij - met Henk en Marion Knol en Evert en Jan vd Spoel - een kook-video in de achtertuin van Henk en Marion! Bekijken? Klik op de foto.Openluchtdienst 2019   
Op eerste Pinksterdag, zondag 9 juni,  was er een feestelijke, zonovergoten oecumenische viering. Een ongedwongen sfeer, waarbij de kinderen  op eigen verzoek toch de platte wagen beklommen, waarna ze in de boomgaard het verhaal hoorden, een speurtocht deden en lekker buiten waren.Deaanwezigen vanuit beide kerken en de muzikanten van Nieuw Leven konden genieten van samen zingen, en elkaar ontmoeten. Voor herhaling vatbaar. 

Wat te doen bij een overlijden?
Onze gemeente is momenteel vacant. Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. 

Paaschallenge 2019
Negen jongeren werden uitgedaagd in de nacht van Stille Zaterdag. Het spel begon op zaterdagavond met een 'Laatste Avondmaal' en eindigde met een ontknoping bij zonsopgang op Paasmorgen. Het thema was: 'Winnen of verliezen?  De jongeren kregen in die 10 nachtelijke uren escaperoom-achtige puzzels die ze moesten oplossen, kregen te maken met achtervolgingen en gesprekken in de nacht. Het lukte alle deelnemers uit Steenderen e.o. om het de hele nacht vol te houden. Ze sloten dit evenement af aan de tafels van het Steenderense paasontbijt. Een echte beproeving om een beetje te kunnen invoelen hoe de laatste dagen van Jezus zouden zijn geweest. Hier zijn de foto's te zien.‘Proeverij van The Passion’ op 14 april
 Op zondagavond 14 april, Palmzondag, werd in onze Remigiuskerk  een ‘Proeverij van The Passion’ gehouden.  Er werd gestart met een stille tocht vanaf de RK Willibrordkerk. Een fotoverslag volgt binnenkort. Herman Haan vertelt hier over the Passion Steenderen. 

 
 
 

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 28-07-2019 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 04-08-2019 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 11-08-2019 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 18-08-2019 om 10:00 uur
meer details

Belijdenisdienst en Viering van de Maaltijd, kerk
datum en tijdstip 25-08-2019 om 10:00 uur
In deze dienst  zal Lonneke van der Spoel belijdenis doen en vieren we de Maaltijd van de Heer.  meer details

 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.