Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we in de Remigiuskerk. Na afloop nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!

Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link.

Wanneer u ons full colour kerkblad Kerk Zijn digitaal wilt ontvangen  kunt u zich aanmelden bij Bart Boenink. Kerk Zijn verschijnt 6 x per jaar.

NIEUWS NIEUWS

Welkom  bij alle vieringen, concerten en andere activiteiten
Samen kerk zijn, ook in december.
Kerstmusical, kerstmarkt, kerstavonddienst, Lessons and carols, kerstviering op eerste kerstdag.

December staat bol van de activiteiten. Maak een keuze of bezoek alles. Voor meer informatie kijk op de agenda en/of bij de kerkdiensten. Een warm welkom voor iedereen, ook als  het misschien de eerste keer is om een viering te bezoeken.

Vacature predikant: profielschets
Onze gemeente is op zoek naar een nieuwe predikant. De kerkenraad heeft hiervoor een profielschets opgesteld die u hier kunt lezen. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd hierop te reageren.

Wat te doen bij een overlijden?
Onze gemeente is momenteel vacant. Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet.

Kerstmarkt
datum en tijdstip 14-12-2019 om 11:00 uur

Derde advent, kerkdienst met viering van de Maaltijd
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10:00 uur