PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
NIEUWS NIEUWS
Intrede ds. Oostdijk – van Andel 
Op zaterdag 20 februari 2021 werd ds. Hubertien Oostdijk – van Andel door ds. Gerard van der Brug bevestigd als predikant van de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst.
De dienst werd opgenomen in het bijzijn van haar man en dochters. De kinderkerk heeft haar welkom geheten met een filmpje en een collage. Namens de kerkenraad kreeg ze bloemen, taart en een streekproduktenpakket. Helaas kon er geen nadere kennismaking volgen onder het genot van koffie, maar ds. Oostdijk gaat zich de komende tijd zeker inzetten om gemeenteleden zo veel mogelijk te leren kennen.  
De dienst kan natuurlijk nog worden bekeken op youtube. Klik daarvoor hier. Het filmpje van de kinderkerk is te zien aan het einde van de dienst 


Online-diensten en geluidsopnames
Video- en geluidsopnames van onze diensten zijn terug te vinden onder Diensten online  Na de lockdown in december worden er wekelijks korte vieringen opgenomen in het Anker met een zeer beperkte groep (predikant, koster, organist, kerkeraadslid en lector en twee mensen van de opname). Deze zenden we uit via YouTube. U kunt de diensten beluisteren én bekijken via de knop Diensten online. Daar vindt u het geluidsbestand, de link naar het videokanaal én de link naar de liturgie.Collectes 
Kunt of durft u nog niet naar de kerkdiensten? Dan kunt u uw gIften overmaken op onze bankrekeningnummers. Ook als u (nog) niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers: 
Kerkrentmeesters: 
Diaconie:  
Het Anker:
NL14RABO0361103352 
NL11RABO0361100884
 NL07RABO0361156537


Wat te doen bij een overlijden?
Onze gemeente is momenteel vacant. Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen, koster. Zijn telefoonnummer is  06-12306907. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. Meer informatie vindt u hier.
terug
 
 

Kerkdienst online, Het Anker
datum en tijdstip 28-02-2021 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst online, Anker
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.