PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
NIEUWS NIEUWS
Eerste zondag van de maand: kinderkerk, jeugdkerk én oppas
Iedere zondag zijn kinderen van harte welkom bij de Kinderkerk. Speciaal voor jou maakt het driekoppige team steeds weer een tof programma! Op de eerste zondag van de maand maken we het nog leuker: voor tieners is er dan Jeugdkerk en voor de allerkleinsten vaste oppas. Natuurlijk is er dan ook Kinderkerk. Kortom: kerk voor 0 tot 100 (en ouder) op zondag 3 oktober, 6 november en 1 december.  


Startzondag 2019
Op 8 september werd in de Remigiuskerk de startdienst gehouden, de aftrap voor het nieuwe seizoen. Het landelijke thema van de PKN ‘Een goed verhaal’ werd gevolgd. Lees hier verder en klik hier voor de foto's.

Veel belangstellenden Oogstdankviering 
Op zaterdagavond 17 augustus werd in de R.K. Sint-Martinuskerk te Baak de jaarlijkse Oogstdankviering gehouden.  Lees verder.

Terugblik afscheidsdienst ds. Fini van Zoelen
Op 16 juni heeft  onze predikant op indrukwekkende wijze afscheid genomen. Er waren heel veel mensen die een bijdrage hebben geleverd. Een impressie hiervan kunt u zien in de foto's die hier te zien zijn

Heeft u het gezien? Onze Eat and Meet Club in magazine Petrus én op YouTube
In het landelijke glossy Petrus kon u lezen over Eat&Meet, onze eet- en ontmoetingsclub voor tieners. Kok Erik van Petrus maakte daarbij - met Henk en Marion Knol en Evert en Jan vd Spoel - een kook-video in de achtertuin van Henk en Marion! Bekijken? Klik op de foto.
Wat te doen bij een overlijden?
Onze gemeente is momenteel vacant. Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. 
terug
 
 

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 22-09-2019 om 10:00 uur
meer details

kloosterweekend
datum en tijdstip 27-09-2019 om 15:00
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 29-09-2019 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst. Kerkdienst, kerk. Met kinderkerk, jeugdkerk en oppas voor de kleinsten.
datum en tijdstip 06-10-2019 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 13-10-2019 om 10:00 uur
meer details

gespreksavond Verhalen van hoop
datum en tijdstip 15-10-2019 om 20:00 uur
meer details

 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.