PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
NIEUWS NIEUWS
Primeur in Steenderen: Sirkelslag Kids op 20 november
Elk jaar in februari wordt Sirkelslag gespeeld. Een interactief spel voor tieners. Vaak rondom een goed doel, altijd met een bijbels thema. Er is nu ook een variant voor kinderen van 8-13 jaar, Sirkelslag Kids. Hoe leuk is het als we in Steenderen met een team mee kunnen doen. Kijk hier voor meer informatie.

Actie schoenendoos: bijna 200 dozen !
De schoenendoosactie van de leerlingen van de basisscholen De Rank in Toldijk en De Pannevogel te Steenderen kon feestelijk worden afgesloten tijdens de oecumenische dienst op zondag 15 november in de Remigiuskerk. Lees verder.  Bekijk hier de foto's en kijk de dienst terug op Diensten online.


Goed nieuws! Ds. Hubertien Oostdijk – van Andel heeft het beroep aangenomen! 
Ze schrijft o.a. in haar mail: 
 Na het goede bezoek op 3 november jongstleden zei ik jullie al dat het goed voelde en dat ik niet de volle termijn van drie weken zou gaan nemen.
Langs deze weg wil ik jullie dan ook laten weten dat ik van harte en volmondig ja zeg!
Ik vertrouw op een goede en prettige samenwerking.

Kerkdiensten: maximaal 30 personen en opgave vooraf 
Op 5 oktober zijn er door de overheid opnieuw verscherpte maatregelen afgekondigd. De kerkdiensten kunnen door maximaal 30 personen worden bijgewoond. Tevens is besloten de diensten te gaan  verplaatsen naar Het Anker. Om zeker te zijn van een plaats in  deze diensten geeft u zich vooraf op. Hoe en wat leest u in het Nieuwsbulletin.


Online-diensten en geluidsopnames
Geluidsopnames van onze diensten zijn terug te vinden onder Diensten online Tussen 10 mei en 26 juli zonden we wekelijks korte vieringen uit via YouTube. Deze werden vooraf opgenomen in de kerk m.m.v. wisselende voorgangers, organist Gert Oldenbeuving en anderen, enkele leden van de cantorij en lectoren. U kunt de diensten nog beluisteren én bekijken via de knop Diensten online. Daar vindt u het geluidsbestand, de link naar het videokanaal én de link naar de liturgie.

Collectes 
Kunt of durft u nog niet naar de kerkdiensten? Dan kunt u uw gIften overmaken op onze bankrekeningnummers. Ook als u (nog) niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers: 
Kerkrentmeesters: 
Diaconie:  
Het Anker:
NL14RABO0361103352 
NL11RABO0361100884
 NL07RABO0361156537


Wat te doen bij een overlijden?
Onze gemeente is momenteel vacant. Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. Meer informatie vindt u hier.
terug
 
 

kerkgebed
datum en tijdstip 24-11-2020 om 20:00 uur
meer details

Kerkdienst, Anker eerste Advent
datum en tijdstip 29-11-2020 om 10:00 uur
meer details

Sterrenkoor repetitie
datum en tijdstip 30-11-2020 om 15:30 uur
meer details

Kerkdienst, Anker, tweede advent, m.m.v. vocal groep Full House
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10:00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.