#daspasen2020 #daspasen2020
Op het bord werd door bezoekers van de open kerk op Goede Vrijdag en door dorpsgenoten en andere voorbijgangers gedurende het paasweekend het volgende opgeschreven:
Pasen, vertrouwen en verwachting; Wees niet bang; Hoop voor iedereen; In gedachte samen zijn; Een kaarsje aansteken voor iedereen; Hoop voor iedereen, jong en oud, gezond en ziek; Samen sterk; Geloof, hoop en liefde; Verbonden zijn op afstand; Er blijft hoop en perspectief! Het blijft niet donker! Op-gewekt én op-standig; Christus overwint! Hoop en perspectief; Samen zijn op afstand; De eenzaamheid doorbreken voor iedereen; Hoop en oneindig veel liefde; Peace be with you; Laten we samen al vooruit kijken naar de Steenderense Passion en het Paasontbijt in 2021!
Geweldig dat er zoveel wensen en gedachten voor hoop en moed werden opgeschreven.

Schoenendoosdienst in de RK kerk
datum en tijdstip 29-01-2023 om 9:30 uur

Kerkdienst in het Anker
datum en tijdstip 05-02-2023 om 10.00 uur