BIJ DE DIENSTEN BIJ DE DIENSTEN
Werelddiakonaat 17 oktober
Zondag 17 oktober is het Wereddiakonaatzondag. Het thema is ‘Samen werken aan een stabiele toekomst in Kameroen’. Voorganger is Gea Haan. Organist is Teus de Mik.

Oecumenische dienst in de Willibrorduskerk
Op 7 november is er weer een oecumenische dienst. Let op , deze begint om 9.30 uur in de R.K Willibrorduskerk aan de Bronkhorsterweg. Iedereen is van harte welkom. De voorgngers zijn mevr. Maria Schotman en ds. Hubertien Oostdijk. Iedereen is van harte welkom.

Voedselbankactie Dankdag
Traditiegetrouw vindt er voorafgaand aan de Vesperdienst op Dankdag een inzameling van produkten  voor de Voedselbank in Zutphen plaats. U kunt uw levensmiddelen brengen in de kerk op 31 oktober of op 3 november voor de dienst. Het gaat hierbij om houdbare producten als: jam, pindakaas, appelstroop, pasta, rijst, blikgroenten, koffie, soep uit blik, theezakjes en zonnebloemolie. Iets lekkers (voor de kinderen) is ook altijd welkom.

Versoepeling maatregelen tijdens de kerkdiensten
Gelukkig zijn veel mensen gevaccineerd en is er weer meer mogelijk in de kerk. Vanaf zondag 27 juni mogen de kerkgangers ook weer meezingen in de kerkdiensten. Het zanggroepje blijft voorlopig de samenzang ondersteunen. Vanaf de Startzondag zijn we weer gestart met gezamenlijk koffiedrinken na de dienst.

Thuis bekijken en/of beluisteren
U kunt de diensten online meebeleven of later beluisteren onder Diensten online. Heeft u geen computer, vraag dan de gratis cd aan bij Ineke Klein Lenderink, tel. 0575 451471.
Heeft u nog vragen over de diensten, bel dan Leonie Kornegoor, tel: 06 23077074.
Kijk hier een of meerdere diensten terug.

Collectes
Voorlopig kunnen we nog niet allemaal naar de kerkdiensten. Ook als u niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers:
Diaconie:
Het Anker: