BIJ DE DIENSTEN BIJ DE DIENSTEN
Gezamenlijke Pinksterviering met RK geloofsgemeenschap
Pinksteren was, ondanks dat we in de kerk zaten vanwege het koude weer, een feest! De Geest was voelbaar aanwezig, het was heerlijk om met zoveel mensen in de kerk te zitten. De bloemen waren feestelijk, de kinderen hadden een prachtige duif met rode slinger gemaakt. Zelfs de lucifer in de bek van de duif om het vuur te ontsteken ontbrak niet! Er klonken mooie pinksterliederen en ik werd nog (verrassing) welkom geheten door de katholieke parochie en ontving een icoon van Maria met kind en een plant met vurige rode bloemen, het leken wel vlammetjes van de Geest!  Bekijk hier de foto's.

Doopdienst
De volgende feestelijke dienst komt eraan want op 13 juni worden maar liefst twee kinderen gedoopt, Eva Baars en Juul van Veldhuizen. Daar zijn we blij mee en dankbaar voor.  Er zijn 25 plekken gereserveerd voor gemeenteleden en 25 voor naaste familieleden. Het verzoek is om zoveel mogelijk rekening te houden met gemeenteleden die hier in het bijzonder graag bij willen zijn. De rest kan de dienst bekijken/ beluisteren.

Thuis bekijken en/of beluisteren
U kunt de diensten de komende weken online meebeleven of later beluisteren onder Diensten online. Heeft u geen computer, vraag dan de gratis cd aan bij Ineke Klein Lenderink, tel  0575 451471.
Heeft u nog vragen over de diensten, bel dan Leonie Kornegoor, tel: 06 23077074.
Kijk hier een of meerdere diensten terug.

Collectes
voorlopig kunnen we nog niet allemaal naar de kerkdiensten. Ook als u niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers:
Diaconie:
Het Anker:
NL14RABO0361103352; NL11RABO0361100884; NL07RABO0361156537

datum en tijdstip 27-06-2021 om 10:00 uur

kerkgebed
datum en tijdstip 29-06-2021 om 19:30 uur

XL dienst, afscheid oudste kinderen kinderkerk, Avondmaal
datum en tijdstip 04-07-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 11-07-2021 om 10:00 uur