BIJ DE DIENSTEN BIJ DE DIENSTEN

Gezamenlijke Pinksterdienst in het Plantenbos
Op zondag 19 mei, eerste Pinksterdag, is er om 10.00 uur een oecumenische openluchtdienst in het Plantenbos. Ds. Hubertien Oostdijk-van Andel en Maria Schotman gaan namens de beide Steenderense kerken voor. Het koor Steenrewalt, onder leiding van Lucian Venderink, verleent medewerking aan deze feestelijke viering. Na afloop is er koffie en thee om nog even gezellig na te praten. Bij slecht weer wordt de dienst in de Remigiuskerk gehouden. De collecte is bestemd voor Actie Vakantietas.

Noaberdienst  op 9 juni
Net als vorig jaar een  gezamenlijke viering voorbereid door de vijf noaberkerken uit Vorden, Zelhem, Hengelo, Wichmond en Steenderen.
Een zangkoor samengesteld uit de diverse cantorijen o.l.v. organist Teus de Mik zal medewerking verlenen.Voor de kinderen is er een eigen programma.
Voorgangers zijn ds. Wilfrieda Stam en ds. Hubertien Oostdijk. Thema is 'We delen van het goede ons geschonken'.

Prikkelarme kerkdienst
Alweer de derde viering  van een kerkdienst voor mensen die een gewone dienst te druk vinden. Voorganger is ds. Hubertien Oostdijk en de viering wordt gehouden in de Remigiuskerk in Hengelo vn 12.00 tot 12.30 uur
Er is zachte pianomuziek en de liturgie is op papier aanwezig.

Thuis bekijken en/of beluisteren

U kunt alle diensten online meebeleven of later beluisteren onder Diensten online. De liturgie van de vieringen zijn onder de video te bekijen.  U kunt de diensten ook alleen beluisteren. Klik dan hier
Heeft u geen computer, vraag dan de gratis cd aan bij Ineke Klein Lenderink, tel. 0575 451471.
Heeft u nog vragen over de diensten, bel dan Luc van Asselt (06-42616493).
Kijk hier een of meerdere diensten terug.

Collectes
Ook als u niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers:

Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst                   NL14 RABO 0361 1033 52
Diaconie van de Protestantse Gemeente uit Steenderen               NL11 RABO 0361 1008 84
Diaconie van de Protestantse Gemeente uit Steenderen               NL07 RABO 0361 1565 37   (Dit is Het Anker)

datum en tijdstip 26-05-2024 om 10:00

Kind op Schootviering