16+ groep 16+ groep
Nadenken over het geloof in een sfeer van vertrouwen, op zoek gaan, nieuwe dingen horen, een goed gesprek; in de 16+ groep staat verdiepen van het eigen geloof centraal. Er is ruimte om na te denken over jouw eigen plek. Ben je zo tussen de 16 en 20 jaar? Wil je graag meepraten over kerk, geloof en de betekenis in je eigen leven? Je bent van harte welkom!  Het is mogelijk om - na afloop - belijdens van het geloof af te leggen. Meedoen betekent niet dat je ook belijdenis moet doen! Momenteel is onze gemeente vacant. We hopen de 16+ met een nieuwe predikant weer op te pakken!

datum en tijdstip 31-10-2021 om 10:00 uur

Korte vesper, Dankdag gewas en arbeid, Kerk