Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst Welkom bij de Protestantse Gemeente Steenderen en Bronkhorst

Met open oren en ogen,
voor mensen om ons heen.

We ontmoeten u graag in en rondom onze gemeente. Lees hier meer over ons.

Iedere zondag om 10.00 uur bent u van harte welkom bij onze vieringen. Vanaf  januari vinden de diensten plaats in kerkelijk centrum Het Anker, vanaf Palmpasen 'kerken' we in de Remigiuskerk. Na afloop nodigen we u of jou graag uit voor koffie, thee of limonade!
Een overzicht van komende diensten vindt u onder Kerkdiensten. Diensten zijn terug te luisteren via deze link en hier terug te kijken. Ook kunt u de dienst live meemaken vanaf 10 uur. Klik daarvoor hier.

Wanneer u ons full colour kerkblad Kerk Zijn digitaal wilt ontvangen kunt u zich aanmelden bij Bart Boenink. Kerk Zijn verschijnt 6 x per jaar.

NIEUWS NIEUWS
Kerkdiensten ook online
Vanaf Palmzondag worden de diensten in de kerk gehouden
De diensten zijn  via Youtube en vanaf 12.30 uur hier terug te kijken. De liturgie is hier in te zien.

Feestelijke doopdienst 15 mei

Tijdens de doopdienst werden twee kinderen gedoopt, nl. Kris Jansen en Jet van Veltman. De doopouders hebben uiteraard alle foto's ontvangen die tijdens de dienst zijn gemaakt, maar één foto laten we hier zien.

Impressies van Palmpasen tot Pinksteren
Er waren veel activiteiten in deze periode: van het maken van palmpasenstokken, de Stille Omgang Steenderen en de Vesperpassie tot het elfde paasonbijt en daarna de oecumenische openluchtdienst met Pinksteren. Van al deze activiteiten volgt nu een fotoimpressie.

Online-diensten en geluidsopnames

Video- en geluidsopnames van onze diensten zijn terug te vinden onder Diensten online.  Om iedereen de gelegenheid te geven de diensten ook online mee te maken (vanaf zondag rond 13 uur) worden de diensten opgenomen en uitgezonden via Youtube. U kunt de diensten beluisteren én bekijken via de knop Diensten online. Daar vindt u het geluidsbestand, de link naar het videokanaal én de link naar de liturgie.
Ook kunt u hiernaast in de rechterkolom rechtstreeks op het logo van Youtube klikken.

Collectes
Kunt  niet naar de kerkdiensten? Dan kunt u uw gIften overmaken op onze bankrekeningnummers. Ook als u  niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers:
Kerkrentmeesters:
Diaconie:
Het Anker:
NL14RABO0361103352
NL11RABO0361100884
 NL07RABO0361156537

Wat te doen bij een overlijden?
Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen, koster. Zijn telefoonnummer is: 06-12306907. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. Meer informatie vindt u hier.

Vakantiekinderkerk
datum en tijdstip 14-08-2022 om

Kerkdienst Remigiuskerk
datum en tijdstip 14-08-2022 om 10.00 uur