Bericht voor jou van de Kinderkerk! Bericht voor jou van de Kinderkerk!
Voetje voor voetje...
De komende weken werken we in de Kinderkerk aan het thema 'voetje voor voetje'. We gaan leuke dingen doen en maken voetje voor voetje een reisverslag. Breng je 5 juni as. een foto van jezelf mee naar de dienst? Een foto van toen je klein was en nog niet kon lopen... Het wordt een mooi onderdeel van ons reisverslag.
De thema's
29 mei: voetje voor voetje  - 5 juni: buitengesloten  - 12 juni: durf te vertrouwen - 19 juni: kiezen (Bosdag) - 26 juni: waar kijk je naar? - 3 juli: betrouwbaar - 10 juli: toekomst (afscheid van de oudste kinderen)

Het is leuk als je er zoveel mogelijk bij kunt zijn. Zo maken we een reisverslag dat echt van ons samen is. We zien je graag de komende weken!
Groeten van Helma, Hennie, Joke, Marije en Leonie

kerkgebed