Startzondag 7 september: Vieren en Verbinden! Startzondag 7 september: Vieren en Verbinden!
Heeft u de prachtige posters overal al zien hangen? Een open uitnodiging voor de Startzondag! Vieren en verbinden' is het thema van deze zondag, 7 september aanstaande. Aanvang: 10.00 uur.

Het wordt een feestelijke dienst waarin onze verbondenheid met de Schepper en elkaar centraal staan. Ds. Fini van Zoelen leidt de dienst, medewerking wordt verleend door koor Enjoy o.l.v. Piet Piersma en onze nieuwe jeugdband o.l.v. Herman Haan; u heeft dus een primeur. Voor kinderen is er een speciaal feestelijk programma!

Na de dienst kan jong en oud creatief aan de slag op een 'levensparel-pad'  door het kerkgebouw. Iedereen is daarna welkom bij een lichte lunch in Het Anker.

Tweede advent
datum en tijdstip 04-12-2022 om 10.00 uur