PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 

zaterdag 25 september 2021

concert Full House

Datum: 
 zaterdag 25 september 2021
Tijdstip: 
 19:30 uur  - 20:30 uur
Locatie: 
 Kerk
Prijs: 
 vrije toegang

Full House & Friends op zaterdag 25 september
Op zaterdagavond 25 september vindt om 19.30 uur in  onze kerk een speciaal nazomer-concert plaats van vocal group Full House en haar Friends. Het thema is: ‘The last rose of summer’. Eind juni jl. vond al een kleinschalig optreden plaats. Vanwege de strenge corona-maatregelen werd daarvoor alleen een zeer beperkt aantal familieleden en vrienden uitgenodigd. Nu de mogelijkheden wat ruimer zijn geworden, is het tijd om dat optreden voor een wat groter publiek -en met een wat uitgebreider programma- uit te voeren. Natuurlijk wordt er nog steeds rekening gehouden met de huidige adviezen en met een maximum aantal bezoekers.
Het concert wordt nu niet aan het begin, maar aan het eind van de zomer gehouden. Daarom is gekozen voor de titel ‘The last rose of summer’; de Ierse traditional met deze titel wordt natuurlijk ook ten gehore gebracht. Het concert wordt traditiegetrouw verzorgd door de leden van Full House met daarbij de ‘Friends’ van de vocal group. Want ook diverse solisten uit Steenderen en omgeving verlenen als ‘friends’ weer hun medewerking: Hans Sluijter, Freek Beeftink, Jaap Dirkse van den Heuvel en Ronald Wisselo. Lucian Venderink heeft de muzikale leiding en begeleidt de zangers op de historische vleugel in onze kerk. Op zaterdagavond 25 september klinkt een breed scala aan liederen, van klassiek tot pop en van Westside story tot Toon Hermans. De toegang voor het concert is gratis; een vrije gift is natuurlijk welkom bij de uitgang, als bijdrage in de onkosten. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting met een drankje.

 

terug
 


 

Gespreksgroep Bijbelboek Job
datum en tijdstip 29-02-2024 om 19:00 uur
meer details

Gespreksgroep Bijbelboek Job
datum en tijdstip 29-02-2024 om 19:00 uur
meer details

Kerkdienst Derde zondag veertigdagentijd
datum en tijdstip 03-03-2024 om 10:00 uur
meer details

Prikkelarme kerkdienst, Remigiuskerk Hengelo
datum en tijdstip 03-03-2024 om 12:00 uur tot 12:30 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.