Concert Full House & Friends Concert Full House & Friends
Op 25 september in de kerk van 19.30 uur tot ongeveer 20.30 uur is het zomerconcert van Full House. Het concert  wordt nu niet aan het begin, maar aan het eind van de zomer gehouden. Daarom is gekozen voor de titel ‘The last rose of summer’; de Ierse traditional met deze titel wordt natuurlijk ook ten gehore gebracht. Het concert wordt traditiegetrouw verzorgd door de leden van Full House met daarbij de ‘Friends’ van de vocal group. Want ook diverse solisten uit Steenderen en omgeving verlenen als ‘friends’ weer hun medewerking: Hans Sluijter, Freek Beeftink, Jaap Dirkse van den Heuvel en Ronald Wisselo. Lucian Venderink heeft de muzikale leiding en begeleidt de zangers op de historische vleugel in onze kerk. Op zaterdagavond 25 september klinkt een breed scala aan liederen, van klassiek tot pop en van Westside story tot Toon Hermans. De toegang voor het concert is gratis; een vrije gift is natuurlijk welkom bij de uitgang, als bijdrage in de onkosten. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting met een drankje.

datum en tijdstip 17-10-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 24-10-2021 om 10:00 uur