dinsdag 21 april 2020

gespreksavond Verhalen van hoop ( gaat niet door)

Locatie:
 Anker
Tijdstip:
 20:00 uur  - 21:45 uur

Het thema van de Startzondag is een prima onderwerp voor gespreksavonden in onze eigen kerkelijke gemeente, onder leiding van het Rondom de Kern-team. Daarbij wordt het materiaal gebruikt over 'Verhalen van hoop', dat speciaal hiervoor werd ontwikkeld door ds. Ina Veldhuizen van de protestantse gemeente Doetinchem. De gespreksavonden zijn ingepland op derde  dinsdag van de maand.  Met deze serie wordt een vervolg gegeven op de gespreksavonden die ds. Fini van Zoelen de afgelopen jaren gehouden heeft. Vanzelfsprekend zijn ook nieuwe deelnemers van harte welkom. De avonden zijn geen vervolg op elkaar en kunnen los van elkaar bezocht worden.

Kerkdienst, Anker, J.F. Oltmansstraat 7
datum en tijdstip 23-01-2022 om 10:00 uur