PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
KERK ZIJN KERK ZIJN
Kerkbalans: hartelijk dank!
We zijn als kerkrentmeesters blij en dankbaar dat u als leden van onze kerkelijke gemeente gehoor hebt gegeven aan onze oproep om uw kerk financieel te blijven ondersteunen, om deze ook in de komende tijd in stand te houden. We zijn momenteel bezig de actie Kerkbalans van dit jaar af te ronden en de eerste resultaten zijn erg positief. We zijn blij dat er in onze kerk zo enthousiast wordt meegeleefd en meegewerkt.
Gemeenteleden die hun Kerkbalans-enveloppe nog niet hebben ingeleverd, kunnen dit natuurlijk alsnog doen. U kunt deze afgeven bij Henriëtte Jansen, Zutphen-Emmerikseweg 38 in Toldijk.
De kerkrentmeesters zijn in het bijzonder blij en dankbaar dat ook dit jaar, ondanks de corona-problemen, opnieuw een groot aantal gemeenteleden bereid was om de enveloppen voor de actie Kerkbalans rond te brengen. Wij willen hen hartelijk bedanken voor hun inzet!
De kerkrentmeesters
 
terug
 
 

Orgeltocht SGK
datum en tijdstip 20-07-2024 om 09:30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 21-07-2024 om 10:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 04-08-2024 om 10:00
meer details

Brommers kieken...in de karke... activiteit SGK
datum en tijdstip 10-08-2024 om 10:00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.