PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
KERK ZIJN KERK ZIJN
Kerkbalans: hartelijk dank!
We zijn als kerkrentmeesters blij en dankbaar dat u als leden van onze kerkelijke gemeente gehoor hebt gegeven aan onze oproep om uw kerk financieel te blijven ondersteunen, om deze ook in de komende tijd in stand te houden. We zijn momenteel bezig de actie Kerkbalans van dit jaar af te ronden en de eerste resultaten zijn erg positief. We zijn blij dat er in onze kerk zo enthousiast wordt meegeleefd en meegewerkt.
Gemeenteleden die hun Kerkbalans-enveloppe nog niet hebben ingeleverd, kunnen dit natuurlijk alsnog doen. U kunt deze afgeven bij Henriëtte Jansen, Zutphen-Emmerikseweg 38 in Toldijk.
De kerkrentmeesters zijn in het bijzonder blij en dankbaar dat ook dit jaar, ondanks de corona-problemen, opnieuw een groot aantal gemeenteleden bereid was om de enveloppen voor de actie Kerkbalans rond te brengen. Wij willen hen hartelijk bedanken voor hun inzet!
De kerkrentmeesters
 
terug
 
 

gespreksgroep over bijbelboek Amos
datum en tijdstip 07-12-2023 om 19:00
meer details

Kerstmarkt 2023
datum en tijdstip 09-12-2023 om 11:00
meer details

Tweede Advent , kerkdienst Het Anker
datum en tijdstip 10-12-2023 om 10:00 uur
meer details

Eetclub 'Eet eens mee'
datum en tijdstip 11-12-2023 om 17:00
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.