PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Monumentendag met muziek in de Remigiuskerk Monumentendag met muziek in de Remigiuskerk
'Luister en kijk rond' is het motto van de SOGK Steenderen voor de Open Monumentendag. Naast het bekijken van de kerk en het kerkinterieur, kan er ook op beide dagen geluisterd worden naar een gevarieerd aanbod van muziek. Behalve landelijke en regionale bekendheden zijn ook optredens uit de directe omgeving goed vertegenwoordigd zoals organist Gert Oldenbeuving, muziekvereniging Nieuw Leven en vocal group Full House. Professionele muzikanten zijn er ook: de pianiste  Noriko Amano en 12-jarige dochter Emily Amano van Baaren hebben o.a. in het Concertgebouw in Amsterdam gespeeld. Daarnaast leden van het Rietveld Ensemble uit Utrecht, dubbelkwintet Windkracht uit Doetinchem, een klarinetkwintet uit Gaanderen en een fraaie combinatie van blokfluit en kistorgel, uitgevoerd door Christa Kelderman en Gert Oldenbeuving. 
Iedereen is welkom op beide dagen tussen 11.00 en 16.00 uur. Een actueel overzicht van de optredens zal te vinden zijn op de facebook pagina van de SOGK Steenderen. De totale sfeer wordt gecomplementeerd middels een expositie van schilderijen en sieraden in de zijbeuken. De toegang is vrij; een gift voor de deelnemende musici is welkom. 

Het gehele programma is te zien op https://www.facebook.com/SOGKSteenderen

 
terug
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 23-06-2024 om 10:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 30-06-2024 om 10:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 07-07-2024 om 10:00
meer details

Eetclub 'Eet eens mee'
datum en tijdstip 08-07-2024 om 17:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 14-07-2024 om 10:00
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.