PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
NIEUWS NIEUWS
Kerkdiensten: laatste nieuws
De meeste beperkende maatregelen zijn opgeheven, zo drinken we na afloop weer samen koffie en kunt u gebruik maken van het toilet. Tijdens de dienst houden respecteren we nog zoveel mogelijk de afstandsregel. In het nieuwsbulletin  leest u het laatste nieuws uit onze gemeente. 

Startzondag, dus… klaar voor de start
Op zondag 5 september kon in onze kerk (eindelijk weer) een startdienst worden gehouden. De activiteiten in dit kerkelijk jaar kunnen weer beginnen. Ds. Hubertien Oostdijk wees daarbij op de bijzondere bloemschikking: bloemen rondom een fietswiel. Klaar voor de start… lees hier verder. En voor alle foto's klik op albumJaarlijkse veldkapeldienst in de buitenlucht druk bezocht
Op zaterdagavond 21 augustus werd bij de Veldkapel tussen Baak en Wichmond de Oogstdankdienst gehouden. Er waren ditmaal bijzonder veel mensen aanwezig bij deze jaarlijkse viering, die werd georganiseerd door de LTO Noord afdeling West Achterhoek. Het thema ‘Wisselvalligheid’ -een toepasselijk onderwerp in deze moeilijke tijden voor met name veel boerenbedrijven- werd door ds Hubertien Oostdijk en pastor Joost Baneke uitgewerkt. De zang werd begeleid door muziekvereniging Nieuw Leven.Afsluiting kinderkerk
De foto's van de jaarlijs afsluiting van de kinderkerk in juli staan online. U kunt deze hier bekijken.
Online-diensten en geluidsopnames
Video- en geluidsopnames van onze diensten zijn terug te vinden onder Diensten online. Na de lockdown in december worden er sinds Palmpasen weer fysieke diensten gehouden met een maximum van 30 aanwezigen. Inmiddels mogen dat er weer 60 zijn. Om iedereen de gelegenheid te geven de diensten mee te maken (vanaf zondag rond 13 uur) worden de diensten opgenomen en uitgezonden via Youtube. U kunt de diensten beluisteren én bekijken via de knop Diensten online. Daar vindt u het geluidsbestand, de link naar het videokanaal én de link naar de liturgie.
Ook kunt u hiernaast in de rechterkolom rechtstreeks op het logo van Youtube klikken.


Collectes 
Kunt of durft u nog niet naar de kerkdiensten? Dan kunt u uw gIften overmaken op onze bankrekeningnummers. Ook als u (nog) niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers: 
Kerkrentmeesters: 
Diaconie:  
Het Anker:
NL14RABO0361103352 
NL11RABO0361100884
 NL07RABO0361156537


Wat te doen bij een overlijden?
 Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen, koster. Zijn telefoonnummer is: 06-12306907. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. Meer informatie vindt u hier.
terug
 
 

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10:00 uur
meer details

Korte vesper, Dankdag gewas en arbeid, Kerk
datum en tijdstip 03-11-2021 om 19:30 uur
meer details

Gemeenteavond
datum en tijdstip 03-11-2021 om 20:15
meer details

oecumenische dienst, Willibrorduskerk
datum en tijdstip 07-11-2021 om 9.30 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.