PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
NIEUWS NIEUWS

Herstart fysieke kerkdiensten
De kerkenraad  heeft besloten dat vanaf pinksteren  weer fysieke diensten mogelijk zijn met een maximum van 50 aanwezigen gekoppeld aan een aantal (bekende) maatregelen.

Terugblik oecumenische Pinksterviering
Pinksteren was, ondanks dat we in de kerk zaten vanwege het koude weer, een feest! De Geest was voelbaar aanwezig, het was heerlijk om met zoveel mensen in de kerk te zitten. De bloemen waren feestelijk, de kinderen hadden een prachtige duif met rode slinger gemaakt. Zelfs de lucifer in de bek van de duif om het vuur te ontsteken ontbrak niet! Er klonken mooie pinksterliederen en ik werd nog (verrassing) welkom geheten door de katholieke parochie en ontving een icoon van Maria met kind en een plant met vurige rode bloemen, het leken wel vlammetjes van de Geest!  Bekijk hier de foto's.

Online-diensten en geluidsopnames
Video- en geluidsopnames van onze diensten zijn terug te vinden onder Diensten online.  Na de lockdown in december worden er sinds Palmpasen weer fysieke diensten gehouden met een maximum van 30 aanwezigen. Om iedereen de geegenheid te geven de diensten mee te maken ( vanaf zondag rond 13 uur) worden de diensten opgenomen en uitgezonden via Youtube.U kunt de diensten beluisteren én bekijken via de knop Diensten online.  Daar vindt u het geluidsbestand, de link naar het videokanaal én de link naar de liturgie.
Ook kunt u hiernaast in de rechterkolom rechtstreeks op het logo van Youtube klikken.


Collectes 
Kunt of durft u nog niet naar de kerkdiensten? Dan kunt u uw gIften overmaken op onze bankrekeningnummers. Ook als u (nog) niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers: 
Kerkrentmeesters: 
Diaconie:  
Het Anker:
NL14RABO0361103352 
NL11RABO0361100884
 NL07RABO0361156537


Wat te doen bij een overlijden?
 Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen, koster. Zijn telefoonnummer is  06-12306907. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. Meer informatie vindt u hier.
terug
 
 

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 27-06-2021 om 10:00 uur
meer details

kerkgebed
datum en tijdstip 29-06-2021 om 19:30 uur
meer details

XL dienst, afscheid oudste kinderen kinderkerk, Avondmaal
datum en tijdstip 04-07-2021 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 11-07-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.