PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
NIEUWS NIEUWS
Schoenendoosactie
Op 29 januari is er weer een oecumenische viering  gehouden waarin alle schoenendozen werden verzameld.  Het was een feestelijke dienst. Er zijn 168 dozen geteld, gemaakt door de kinderen van de Pannevogel en de Rank en volwassenen uit de beide kerken. Klik hier voor de foto's.

Kerk op schootviering
Op zondag 13 november om 11.45 uur werd in het koor van ons kerkgebouw de eerste ‘Kerk op schoot-viering’ gehouden voor kinderen van 0 tot 5 jaar met hun broertjes, zusjes, ouders en grootouders. Het werd een knusse ontmoeting rondom ‘het verhaal over ‘Mozes door de Rode Zee’. De viering werd geleid door Roelie Reiling en Hubertien Oostdijk. De muzikale begeleiding was in handen van Teus de Mik. In het nieuwe jaar volgt de tweede Kerk op schoot-viering op zondag 19 februari. Voor meer informatie klik hierBuddy to Buddy Bronckhorst start een nieuwe matchingsronde en zoekt enthousiastelingen, iets voor u?
Binnenkort start Buddy to Buddy Bronckhorst een nieuwe matchingsronde. De organisatie zoekt mensen die in vier maanden tijd een nieuwe dorpsgenoot, iemand die naar Nederland gevlucht is, willen leren kennen. Samen ga je leuke dingen doen en leer je elkaars cultuur kennen. Op 31 januari om 19.30 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats in het restaurant van gemeente Bronckhorst (Elderinkweg 2 in Hengelo). De avond is vrij toegankelijk en bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar het initiatief. Lees hier meer informatie over dit initiatiefKerkdiensten nu ook live te streamen
Vanaf eind augustus kunnen alle diensten nu ook live bekeken worden.  Er is nieuwe apparatuur aangeschaft. Heel fijn dat iedereen die dat wil de diensten nu live via YouTube kan bekijken. De liturgie is hier in te zien.
De geluidsopnames van onze diensten zijn terug te vinden onder Diensten online. Daar vindt u het geluidsbestand, de link naar het videokanaal én de link naar de liturgie.
Ook kunt u hiernaast in de rechterkolom rechtstreeks op het logo van YouTube klikken.


Collectes 
Kunt  niet naar de kerkdiensten? Dan kunt u uw gIften overmaken op onze bankrekeningnummers. Ook als u  niet naar de kerk kunt komen hopen wij toch op uw bijdrage. De rekeningnummers: 
Kerkrentmeesters: 
Diaconie:  
Het Anker:
NL14RABO0361103352 
NL11RABO0361100884
 NL07RABO0361156537


Wat te doen bij een overlijden?
Bij het overlijden van een gemeentelid kunt u contact opnemen met dhr. Ab Garritsen, koster. Zijn telefoonnummer is: 06-12306907. Hij stemt met de uitvaarverzorger uw wensen af, waaronder óók het contact met een predikant. U benadert de predikant dus zelf niet. Meer informatie vindt u hier.

Vertrouwenspersoon 
De vertrouwenspersoon voor de kerkelijke gemeente van Steenderen is: Antoinette Kroeze. Voor meer informatie klik hier.
Contact via mail: vertrouwenspersoon@pkn-sb.nl
 
terug
 
 

Kerkdienst in het Anker
datum en tijdstip 05-02-2023 om 10.00 uur
Er is kinderkerk voor de basisschoolleeftijd. meer details

Gespreksgroep rondom Openbaringen o.l.v. ds. Hubertien Oostdijk
datum en tijdstip 09-02-2023 om 19:00 uur
meer details

Kerkdienst in het Anker
datum en tijdstip 12-02-2023 om 10.00 uur
Er is kinderkerk voor alle kindren van de basisschool meer details

Kerkdienst in het Anker
datum en tijdstip 19-02-2023 om 10.00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.